Nuotr.:

Itin dramatiškose Panevėžio „Lietkabelio“ (1-0) rungtynėse Europos taurės turnyro starte nežaidė Darjušas Lavrinovičius. Jo nebuvo ir pirmose šešeriose LKL rungtynėse, o kada jis grįš į aikštę, kol kas neaišku.

„Trūksta, bet kol kas ir be jo susitvarkome. Atėjus atkrintamosioms varžyboms galbūt atsigaus“, – po pergalingų rungtynių su Skopjės MZT ekipa juokaudamas sakė Kšištofas Lavrinovičius.

Artimiausiu metu greičiausiai Darjušo pagalba bus itin reikalinga – šiandien rungtynėse susižeidė vidurio puolėjas Simas Galdikas, kuris pats mano, kad patyrė sunkią traumą.

Visgi ir be šitų žaidėjų „Lietkabelis“ sugebėjo susitvarkyti su Skopjės ekipa. Kazio Maksvyčio auklėtiniai ketvirtajame kėlinyje išbarstė 19 taškų pranašumą, tačiau Donatas Tarolis metimu su sirena išplėšė pergalę.

„Kas nutiko ketvirtajame kėlinyje? Pradėjome blogai žaisti, o jie gerai. Bet, ačiū dievui Donatui, kad laimėjome. Galbūt atsipalaidavome. Simas Galdikas šiek tiek pavedė komandą, nes patyrė traumą. Pritrūko jėgų, nuovargis buvo, varžovai turėjo didesnę rotaciją, jie po krepšiais buvo galingesni.

Pridarėme klaidų gynyboje. Turėjome padaryti taip, o išėjo kitaip. Pradėjome žaisti po vieną, galvojome, kad jau laimėtos rungtynės, bet pasirodo, kad nieko nelaimėjome“, – rungtynes komentavo Kšištofas.

18 taškų pelnęs puolėjas ant parketo išsiskyrė ne tik rezultatyvumu, bet ir savo išvaizda. Krepšininkas rungtyniavo su pamušta akimi. 

„Treneris po paskutinių praloštų rungtynių šiek tiek paauklėjo“, – šypsodamasis kalbėjo krepšininkas.

Vienas labiausiai patyrusių komandos žaidėjų prieš „Lietkabelio“ debiutą Europos taurėje nesistengė padrąsinti jaunesnių kolegų, kadangi mano, jog tai gali turėti neigiamą poveikį.

„Nieko nedrąsinau, nes jei taip darysi, tai jaunas žaidėjas galbūt gaus dar daugiau įtampos. Ruošėmės kaip ir prieš kiekvienas rungtynes, tobuliname savo žaidimą ir tiek. Pirmosios rungtynės visada tokiuose turnyruose yra sunkios. Nesvarbu, ar su autsaideriu, ar su favoritu žaidi“, – teigė veteranas.

Interviu su Kšištofu:

Komentarai:
djgaffer
Dabar jau ypač Darjušo reikės po Galdiko traumos.Svarbiausia išsiaiškinti,kokio rimtumo trauma pas Simą.
2016-10-12
+5
Atsakyti
GAILA
Be Galdiko tai pzdc bus jei brolis kitas negrish , bet ir tai jega didele po krepsiu gynyboj
2016-10-12
-4
Atsakyti
cercas
Kaip visada gera nuotaika-maladiec Broli!!! Forma gera, jegu yra. Reik isvykoje laimet.sekmes!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-12
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.