Kauno "Žalgirio" puolėjas Paulius Jankūnas šiemet į NBA dar nesibraus. 21 metų 203 cm ūgio žalgirietis atsiims prašymą dalyvauti 2005 metų NBA naujokų biržoje. Apie tai pranešė dienraštis "Lietuvos žinios".

[image=3516 left]Pastaruoju metu krepšininkui atstovaujanti "Interperformances" agentūra už Atlanto aiškinosi, ar kuri nors NBA ekipa norėtų pakviesti žalgirietį, tačiau susidomėjusių komandų neatsirado.

Todėl nuspręsta, kad P.Jankūnas atsiims prašymą ir nedalyvaus šių metų NBA naujokų biržoje. "Pauliui dar lieka kiti metai", – sprendimą komentavo "Interperformances" agentūros atstovas Lietuvoje Virginijus Bulotas.

Pasitraukus P.Jankūnui, šių metų NBA naujokų biržoje liks du paraiškas padavę lietuviai: Martynas Andriuškevičius ir Linas Kleiza.

Visi keturis kursus NCAA baigę studentai, tarp kurių yra devyni lietuviai, automatiškai įtraukiami į biržą. Tačiau tik Mindaugas Katelynas turi realias galimybes būti pašauktas.

Komentarai:
Ribokas va va, apie ka as ir kalbu. kokia bobute cia jiems pripasakojo pasaku apie nba ir all-starus. negi nera kam nuleist juos ant zemes.!
2005-05-28
+6
Atsakyti
to ZUJUX: matau labai kietas pats zurnalistas esi? galetum uzsikisti su savo durnais priekaistais, arba pats eik ir isidarbink tuo zurnalistu ir matysim kaip profesionaluma parodysi. esi kietas tipo kaip gaidys ant meslyno :))
2005-05-28
+1
Atsakyti
Jankūnas tikras cirkininkas. Jis Europoj niekam nereikalingas, o jau svaisčioja vaikelis apie kažkokią NBA!!! Andriuškevičius dar gali ten kažką dominti, tačiau ir tai tik dėl savo fizinių duomenų, bet jokiu būdu ne dėl žaidimo lygio. Nesuprantu, negi jiems niekas negali pasakyt teisybės ir nors truputį nuleist ant žemės.
2005-05-28
-3
Atsakyti
Naujienos autorius yra tikras nevykelis, sakydamas, kad "Tačiau tik Mindaugas Katelynas turi realias galimybes būti pašauktas". Nesupranttu ka jis veikia puslapyje, kuris raso krepsinio naujienas. Koks neprofesionalumas !!!
2005-05-28
-2
Atsakyti
krc manau jankunuj dar pora meteliu pasitrint europoj td megint,nes jej jis db zada taj jam tik garantuota wieta atsarginiu suolelio gale
2005-05-28
Atsakyti
šaunuolis...
2005-05-28
+5
Atsakyti
Kad nbadraft.net nera to Andriuskeviciaus. nesuprantu kodel. gal nieks nekvies jo???
Likes tik Kleiza 41vieetoj.
2005-05-28
+2
Atsakyti
Jo Andriuskevicius tai....ko jis ten nori nebent pinigu nes dar nei jegos nei technikos pas ji nera o kas del jankuno tiesiog reklama ateiciai buvo taip galbut pakeliant savo rinkos kaina
2005-05-28
-7
Atsakyti
Kleiza tik gali mėginti, nei Jankūnas nei juolabiau Andriuškevičius NBA kolkas neverti.
2005-05-28
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.