Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Niujorko „Knicks“ komandoje debiutuojantis aukštaūgis Willy Hernangomezas patinka ekipos žvaigždei Carmelo Anthony. Šis ispaną netgi sulygino su jo tautiečiu Willy Hernangomezu.

„Man patinka „Big Baby“. Jis gali pelnyti taškus, perduoti kamuolį, gintis. Jis gali viską, – apie Hernangomezą kalbėjo Anthony. – Bandau nelyginti žmonių, bet jame matau daug Marco Gasolio. Tai puiku, nes Marcas yra geras žaidėjas. Tai, kad Willy tokio amžiaus jau turi tokius sugebėjimus, yra kažkas ypatingo.“

22 metų 209 cm ūgio Hernangomezas savaitgalį draugiškose rungtynėse su Bostono „Celtics“ pelnė 12 taškų ir atkovojo 12 kamuolių.

„Knicks“ komandoje jis kyla nuo suolo ir keičia pagrindinį vidurio puolėją Joakimą Noah.

Komentarai:
...
Niujorko „Knicks“ komandoje debiutuojantis aukštaūgis Willy Hernangomezas patinka ekipos žvaigždei Carmelo Anthony. Šis ispaną netgi sulygino su jo tautiečiu Willy Hernangomezu. Ji palygino su juo? Nu neblogai tada :D
2016-10-17
Atsakyti
fck
jis bus dar geresnis uz musu pervertinta zvaigzde.musu dalbajobai sede.
2016-10-17
-1
Atsakyti
xx
ir dar bus geresnis 10 kartu uz musu zvaigzde..
2016-10-17
-1
Atsakyti
Anonimas
jis pataps pagrindniu manau, nes naoh ant traumų sės.
2016-10-17
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.