Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

2003 metais Detroito „Pistons“ padarė vieną didžiausių klaidų per visą NBA naujokų biržų istoriją bei antruoju šaukimu pasirinko lygoje taip ir neįsitvirtinusį bei jau kurį laiką nerungtyniaujantį vidurio puolėją Darko Miličičių.

Tais metais naujokų biržoje dalyvavo tokie žaidėjai kaip Chrisas Boshas, Dwyane‘as Wade‘as ar Carmelo Anthony, tačiau net ir pasirinkę itin blankiai debiutiniame sezone žaidusį Miličičių „Pistons“ jau 2004 metais triumfavo NBA pirmenybėse.

Iš pradžių „Pistons“ svarstė pašaukti Carmelo Anthony, tačiau tuo metu Detroito komandoje rungtyniavo kitas perspektyvus krašto puolėjas Tayshaunas Prince‘as, todėl Anthony buvo paliktas trečiąjį šaukimą turėjusiems Denverio „Nuggets“.

Šiuo metu komandos ieškantis veteranas Prince‘as bendraudamas su žiniasklaida pareiškė, kad Detroito klubas išties padarė labai didelę klaidą, o ji kainavo bent 3-4 NBA čempionų titulus, kuriuos „Pistons“ būtų iškovoję su Anthony.

„Turėdami Melo, Detroite galėjome laimėti 3-4 čempionų titulus. Galbūt pirmaisiais metais Melo būtų kilęs nuo atsarginių suolo, tačiau vėliau jis tikrai būtų mane pranokęs“, – kalbėjo 2002-2013 bei 2015 metais „Pistons“ garbę gynęs puolėjas.

Miličičius paliko Detroitą 2006 metais, o jau 2012 metais nusprendė karjeros nebetęsti.

Po kelių sėkmingų sezonų 2009 metais byrėti pradėjusi „Pistons“ komanda tik šiemet po septynerių metų pertraukos sugrįžo į atkrintamąsias varžybas.

Komentarai:
O gal vis tik geriau butu buve paimti Wade(3 ziedai) ar Bosha(2 ziedai)? Carmelo su titulais nelabai ka bendra turi. Tai puikus scoreris, bet jis nepadaro savo komandos zaideju geresniais. Nors dabar atrodo jau tikrai brandus zaidejas, bet vistiek tera krepsininkas, kuris gali primesti daug tasku.
2016-10-22
+4
Atsakyti
Ka jis nusisneka, isvis tas Prince tera pratesne Ulanovo kopija ir nieko daugiau...
2016-10-22
-3
Atsakyti
Jeo Kobe su Saku nebutu issiskyre, nebutu tokiu sneku.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-22
+4
Atsakyti
zonei
buvo abu wallacai pats juos abu nekeiciami :)
2016-10-22
+6
Atsakyti
☆☆☆Zone☆☆☆
Galejo ar Prince ar Melo ir PF Lost o Wallace centruot ka jis ir dare,

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-22
+4
Atsakyti
Anonimas
Pz pistonai tokia proga praleido turejo tokia teama 2004 dar jei melo butu tai pzz

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-22
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.