Nuotr.: K.Kavolėlis
Nuotr. K.Kavolėlis

Panevėžio „Lietkabelis“ turėjo puikią progą bandyti išplėšti pergalę, tačiau vietoje to prarado kamuolį ir po Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“ tritaškio patyrė pirmąją nesėkmę Europos taurės turnyre.

Likus penkiolikai sekundžių rezultatas buvo lygus ir kamuolys priklausė panevėžiečiams. Po pirmosios klaidos juos išgelbėjo užfiksuotas ginčas, tačiau dar kartą užspaudę rusai privertė „Lietkabelį“ suklysti. Ar gali būti tokio žaidimo lemiamu metu paaiškinimas?

„Panika, – atsidusęs po mačo tinklalapiui „BasketNews.lt“ sakė Maksvytis. – Lorenzo Williamsas ir Benas Madgenas gerai žaidžia lemiamu metu, bet nutariau jų neleisti, kadangi jie užsisėdėjo ant suolo. Turėjome priimti kamuolį ir žaisti vienas prieš vieną, žinojome, kad varžovai turi vieną pražangą. Ir supanikavome.“

Strategas mano, kad jo ekipa galėjo kur kas ramiau sužaisti ir susikrovus persvarą laimėti mačą. 

 „Gaila, kad taip pralaimėjome rungtynes namuose. Ši pergalė kaip ir nubraukė mūsų gražią pergalę Kroatijoje. Pavadinčiau jas neišnaudotų galimybių rungtynėmis. Manau, kad galėjome trečiajame ir ketvirtame kėliniuose susikrauti saugią persvarą ir baigti rungtynes, bet deja taip neišėjo. Palikome viską spręsti krepšinio Dievams. Kad ir kokie esame patyrę, kamuolys apvalus ir visų rungtynių nelaimėsi“, – teigė treneris.

Trečiojo kėlinio pabaigoje panevėžiečiai pirmavo 7 taškų skirtumu, bet tuomet per 7 minutes pelnė vos 2 taškus ir leido varžovams įgyti 6 taškų pranašumą.

„Gal tuomet šiek tiek pavargome, galbūt ir šiek tiek atsipalaidavome. Be to, mūsų rotacija nebuvo didelė – žaidėme praktiškai devyniese“, – aiškino strategas.

Komentarai:
Asas
Sykart ant maksvycio pykstu,visu pirma gale reikejo leisti villiamsa regzt ataka,du kart prapyle kamuoli ant presingo

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-26
-2
Atsakyti
djgaffer
Netiesiogiai Maksvytis pripažino savo klaidas.Jau geriau būtų užsisėdėjusį Williamsą išleidęs.Gal pasimokins iš savo klaidų.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-26
-3
Atsakyti
Maksvytis niekam tikes
Jei Lietkabelio treneris butu Adomaitis,tai niekas nebutu panikaves ir lemiamu momentu nieks kamuoliu neprarasdinetu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-10-26
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.