Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Nuotr. Fotodiena.lt/Ž.Gedvila

Vilniaus „Lietuvos rytas“ turėjo puikią progą laimėti pirmąjį mačą Europos taurėje, tačiau Berlyne prieš vietos ALBA iššvaistė pranašumą, o vėliau krito antrajame pratęsime. Po mačo Tomas Pačėsas pripažino, kad turėjo ne vieną šansą laimėti rungtynes.

„Jeigu krepšinio dievai yra, tai jie mūsų tikrai nesaugo. Du kartus galėjome laimėti rungtynes. Esant rezultatui 93:91 mūsų naudai apmaudžiai suklydome. Tai buvo žaidybinė situacija, kurios būti neturėjo. Labai apmaudu“, – portalui „lrytas.lt“ teigė vilniečių strategas.

Be pergalių liekantis „Lietuvos rytas“ visas trejas rungtynes Europos taurėje turėjo žaisti išvykose. Treneris pabrėžė, kad jo komanda rodo charakterį ir tikėjo savo auklėtinių psichologija.

„Nenoriu nieko kaltinti – nuovargis buvo didžiulis. Atvirkščiai – noriu pasveikinti savo komandą. Aš didžiuojuosi šitais karingais vyrais. Trejas rungtynes iš eilės žaidėme išvykose ir kas kartą rodėme charakterį. Mūsų neįmanoma sulaužyti psichologiškai“, – kalbėjo Pačėsas.

Kitą savaitę vilniečiai pirmosios pergalės sieks namuose, kuomet priims Fuenlabrados „Montakit“ ekipą.

Komentarai:
pats kaltas, patosai - loganas 46 minutes laksto, nes nera kam jo pakeist.. fisheris gyvenimo maca zaidzia, ir to per maza, nes greit pervargo ir.. nera KUO PAKEISTI ! gordonas su gudaiciu daro stebuklus, ir kai reikia poilsio, NERA KAM JU PAKEISTI !! giedraitis, jucikas, broadus atrodo moraliskai suzlugdyti.. ne, ne dievai kalti - kaltas esi tu, pacesai
2016-11-03
-3
Atsakyti
nu kur tau sulauzys psichologiskaipsichologiskai komanda gali sulauzyt nebent pats pacesas, varzovai tikrai nera baisus kad ir kokia situacija aiksteje, o kai pacesas paima minutes pertraukele tai visi zaidejai isbala :D


XDDDDDD
2016-11-03
+3
Atsakyti
Anonimas
Karma is a bitch :D
2016-11-03
-8
Atsakyti
Dievai nieko deti jei komanda lavonu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-11-03
+8
Atsakyti
Virgis
Geros rungtynes,kaip su tokia sudetim,kokia dabar turi Rytas,galima sakyti sužaidė visai neblogai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-11-03
+7
Atsakyti
nu kur tau sulauzys psichologiskai
psichologiskai komanda gali sulauzyt nebent pats pacesas, varzovai tikrai nera baisus kad ir kokia situacija aiksteje, o kai pacesas paima minutes pertraukele tai visi zaidejai isbala :D
2016-11-03
+9
Atsakyti
pacesas
Nuo paceso dabar ir dievai nusisuka pergalem kolkas nedziugina

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-11-03
+9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.