Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Bostono „Celtics“ puolėjas Jae Crowderis praėjusios nakties susitikime su Čikagos „Bulls“ susižeidė kairės kojos čiurną ir mažiausiai vieną savaitę turės praleisti be krepšinio.

26-erių metų 198 cm ūgio atletas nesėkmingai nusileido ant varžovo Rajono Rondo kojos antrajame kėlinyje. Netrukus jis išėjo į rūbinę, o vėliau paliko areną vaikščiodamas su ramentais.

„Jae pasitempė čiurną. Kol kas aš žinau tiek, – sakė „Celtics“ treneris Bradas Stevensas. – Man teigė, kad jis nežais bent savaitę. Neatrodo, kad jis galės grįžti labai greitai.“

Šiame susitikime Bostono ekipa jau žaidė be Alo Horfordo, kuris, kaip įtariama, treniruotės metu patyrė smegenų sutrenkimą.

Crowderis per 14 minučių spėjo pelnyti 10 taškų (2/4 dvit., 2/2 trit.), atkovoti 5 kamuolius ir atlikti rezultatyvų perdavimą.

Nesėkmingas Crowderio nusileidimas:

Komentarai:
sutapimas ar ne
rondo buvo ismainytas ant crowder per Celtics-Maveriks mainus:)
2016-11-03
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.