Nuotr.: Fotodiena.lt/E.Mačiulskytė
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Mačiulskytė

Davidas Loganas rungtynėse su Maskvos srities „Chimki“ paskutinėmis sekundėmis varžovus skaudžiai baudė du kartus. Vieną kartą – trečiojo kėlinio pabaigoje, o kitą – paskutinėmis mačo sekundėmis išplėšdamas Vilniaus „Lietuvos rytui“ fantastišką pergalę.

„Šie metimai skirtingi. Trečiajame kėlinyje metimą atlikau, nes turėjau pakankamai erdvės, o ketvirtajame tiesiog turėjau mesti, nes nebeliko jokių kitų galimybių užbaigti ataką.

Prieš prasidedant paskutinei minutei padariau klaidą, todėl paskutiniajame epizode turėjau išpirkti savo kaltę. Mes pirmavome visų rungtynių metu bei jas kontroliavome, todėl paskutinioji minutė mums psichologiškai buvo lengvesnė“, – po rungtynių kalbėjo Loganas.

„Lietuvos ryto“ kapitonas, kaip ir klubo sirgaliai bei treneris Tomas Pačėsas, liko nepatenkintas teisėjų darbu. Amerikietis nepagailėjo kritikos arbitrui iš Turkijos Ersanui Kartalui.

„Teisėjas iš Turkijos buvo siaubingas, jis padarė daug kvailų sprendimų, tačiau mes teisėjų spaudimui nepasidavėme. Džiaugiuosi dėl to, kaip mes kovojome. Mes išpildėme trenerio sudarytą planą tiek puolime, tiek gynyboje. Tiesa, gynyboje kartais nesusikalbėdavome“, – kalbėjo gynėjas.

Paklaustas apie artėjančias rungtynes su Kauno „Žalgiriu“, Loganas teigė, jog sąlygos joms pasiruošti yra puikios, tačiau pirmiausia reikia galvoti apie sekmadienio akistatą su Prienų-Birštono „Vytautu“.

„Kitą savaitę nežaisime Europos taurėje, todėl galėsime gerai pasiruošti dvikovai su „Žalgiriu“, tačiau pirmiausia turime rūpintis artimiausiomis LKL rungtynėmis šį savaitgalį“, – sakė Loganas.

Tuo metu Artūras Gudaitis džiaugėsi, kad Fortūna pagaliau atsisuko į „Lietuvos ryto“ pusę.

„Labai džiaugiamės, kad pavyko laimėti. Tai yra didelis žingsnis kito etapo link. Be to, tai stimulas kovoti toliau. Įrodėme, kad galime žaisti su visais. Pergalingas metimas buvo ir sėkmės faktorius. Galima sakyti, kad sėkmė atsisuko į mūsų pusę. Tikiuosi, kad ji lydės mus ir toliau“, – kalbėjo vidurio puolėjas.

Įspūdingai rungtyniavęs Gudaitis pelnė 12 taškų, atkovojo 15 kamuolių, atliko 3 rezultatyvius perdavimus bei blokavo 3 varžovų metimus. Vienu metu aukštaūgis akivaizdžiai prarado jėgas, o dėl to jam ant atsarginių suolelio prireikė specialios klubo medikų pagalbos.

„Kai labai stengiesi, taip ir atsitinka. Bandžiau aikštelėje atiduoti visą save“, – po akistatos šypsojosi Gudaitis.

Komentarai:
Arklys
Loganas savo vietoj. Extra klases zaidejas - nesvarbu kiek jam jau metu! Bet as zymiai labiau noriu pasidziaugt del Gudaicio. Nezinau ka jis veike vasara, bet si sezona yra tikras monstras. Tokio dominuojancio "centro" LRytas neturejo nuo Petraviciaus laiku. Ir dar smagiau del to, kad sitiek purvo buvo ant zmogaus ispilta. Ir ne tik is sirgaliu, bet ir is zurnalistu. Savo zaidimu Gudaitis dabar spjauna jiems i snuki
2016-11-16
-2
Atsakyti
Anonimas
Reikia LR dar vieno rimto auksto na ir I zadejo pagrindinio stipresnio ko ir iesko tada butu maziau pazeidziami..

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-11-16
-1
Atsakyti
djgaffer
Kažkada ir jiems turėjo pasisekti.Bet tenka pripažinti,kad kovojo tikrai gražiai,nepaisydami kai kurių švilpukų.Gudaitis sužaidė įspūdingai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-11-16
+4
Atsakyti
kas ten gudaiciui tokio nutiko?dvigubas dublis ispudingas.na o logan kartais per daug ima ant saves vietoj bandymo zaist komandiskai.
2016-11-16
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.