Nuotr.: RKL
Nuotr. RKL

Šį savaitgalį dauguma Natural Pharmaceuticals-RKL A diviziono komandų baigė pirmąjį reguliariojo sezono ratą ir jau sužaidė su visais galimais varžovais. Pirmoje vietoje turnyro lentelėje rikiuojasi Gargždų sporto centro komanda, kuri per 15 rungtynių iškovojo 14 pergalių.

Simonas Serapinas

Simonas  Serapinas
Komanda: Gargždų SC
Greencarrier
Pozicija: SG
Amžius: 34
Ūgis: 197 cm
Svoris: 92 kg
Gimimo vieta: Klaipėda, Lietuva

Nuo artimiausių persekiotojų, Tauragės krepšinio klubo atstovų, juos skiria 3 pergalės.

Trečioje vietoje rikiuojasi Ukmergės „Olimpas“, kuris šią poziciją užsitikrino po Plungės „Olimpo“ nesėkmingo savaitgalio.

Besibaigiant pirmajam ratui Gargžduose buvo surengta RKL savaitės rungtynių šventė. Pagrindiniu jos akcentu tapo A diviziono lyderių akistata – Gargždų SC prieš Plungės „Olimpą“.

Pažiūrėti šio mačo specialiai iš Lenkijos atskrido pagrindinio lygos rėmėjo, bendrovės „Natural Pharmaceuticals“, generalinis direktorius Ulfas Oldenborgas, taip atvyko RKL prezidentas Darius Gudelis.

Rungtynės prasidėjo atkakliai. Iki pat ilgosios pertraukos komandos  žengė greta, o svečiai iš Plungės buvo keliais taškais priekyje.

Viskas pasikeitė antro ketvirčio pabaigoje. Trumpą atsarginių žaidėjų suolelį turintis „Olimpas“ sumažino apsukas, o tuo pasinaudoję šeimininkai ėmė tolti nuo varžovų. Prieš pat ilgąją pertrauką Gargždų pranašumas pasiekė dviženklį skaičių – 45:35.

Antroji susitikimo dalis tapo formalumu galingai rungtyniavusiems šeimininkams. Komandos naujokų, labiausiai patyrusių žaidėjų Simono Serapino ir Vaidoto Pečiuko, vedama Gargždų sporto centro ekipa tik didino pranašumą, kuris ketvirtajame ketvirtyje pasiekė didžiausią skirtumą – 25 taškus. Galutinis mačo rezultatas – 93:70 (19:21, 26:14, 23:16, 25:19).

Serapinas prie pergalės prisidėjo pelnydamas 22 taškus, Vaidotas Pečiukas – 18. Tadas Maželis pridėjo 14.

Plungės „Olimpą“ į priekį vedė Deividas Rasys (20 tšk. ir 9 atk. kam.). Mindaugas Tamušauskas ir Ovidijus Rimeikis pelnė po 14 taškų.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Simonas Serapinas

Simonas  Serapinas
Simonas  Serapinas
MIN: 29.26
PTS: 15.89 (52.34%)
REB: 5.56
AS: 1.89
ST: 1
BS: 0.89
TO: 2.11
GM: 9