Nuotr.: Sputnik – Scanpix
Nuotr. Sputnik – Scanpix

Kazanės UNIKS komandą į pergalę paskutiniame Eurolygos ture atvedęs Keithas Langfordas – naudingiausias turnyro savaitės krepšininkas.

33-ejų gynėjas mače su Atėnų „Panathinaikos“ per 34 minutes pelnė 27 taškus (6/11 dvitaškiai, 3/3 tritaškiai, 6/7 baudos), atkovojo 4 kamuolius, atliko 5 rezultatyvius perdavimus, blokavo 1 metimą, po 2 kartus suklydo ir prasižengė, išprovokavo 11 pražangų bei surinko 38 naudingumo balus.

Dviženklį deficitą panaikinusi UNIKS namuose laimėjo 83:81.

Antrąją vietą tarp naudingiausių užėmė Tel Avivo „Maccabi“ puolėjas Victoras Ruddas (32 naudingumo balai), Belgrado „Crvena Zvezda“ centras Ognjenas Kuzmičius ir Madrido „Real“ talentas Luka Dončičius pasidalijo trečiąja, o geriausiųjų penketuką užbaigė Stambulo „Fenerbahče“ atstovas Janas Vesely su 29 naudingumo balais.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

54%
22,3
Pataiko: 22,3
Taiklumas: 54,1%
Vieta lygoje: 3
Geriausias pasiekimas: 27
Blogiausias pasiekimas: 17
Naudingiausias: Keith Langford