Nuotr.: Facebook
Nuotr. Facebook

24-erių metų 192 cm ūgio Dovydas Redikas Graikijos antrojoje lygoje pelnė beveik trečdalį savo komandos taškų, tačiau „Arkadikos“ (4-7) klubo nuo pralaimėjimo tai neišgelbėjo.

Lietuvio atstovaujama ekipa savo žiūrovų akivaizdoje 61:77 turėjo pripažinti Atėnų „Panionios“ (12-0) krepšininkų pranašumą.

Pralaimėjusių gretose Redikas per 37 minutes pelnė 19 taškų (6/8 dvit., 0/3 trit., 7/7 baudos), atkovojo 3 kamuolius, atliko 6 rezultatyvius perdavimus, triskart prasižengė, perėmė kamuolį, penkis kartus suklydo ir surinko 17 naudingumo balų.

Lietuvis buvo naudingiausias savo komandos žaidėjas, o pagal naudingumo balų skaičių nusileido tik 18 taškų pelniusiam ir 15 kamuolių atkovojusiam Savvasui Tsougarakiui (19 naud. bal.).

Redikas yra rezultatyviausias savo komandos krepšininkas – jis šį sezoną vidutiniškai per 33 minutes pelno po 14,9 taško, atkovoja po 4,1 kamuolio ir atlieka po 2,6 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Šniurus daro

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-01-09
+2
Atsakyti
Blabla
Galetu ir i rinktine eit kaip kariniauskas :DDdD

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-01-09
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.