Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Pakinklinės sausgyslės traumą patyręs ir sezoną anksčiau laiko jau baigęs Italijos rinktinės gynėjas Danielis Hackettas tikisi pasveikti iki vasaros ir vilkėti Italijos rinktinės marškinėlius Europos pirmenybėse.

Daniel Hackett

Daniel  Hackett
Daniel  Hackett
MIN: 14.58
PTS: 5 (48.57%)
REB: 1.55
AS: 1.64
ST: 0.45
BS: 0
TO: 0.18
GM: 11

Italijos žiniasklaidai Hackettas užsiminė, kad apie šią galimybę jis jau kalbėjo su vyriausiuoju rinktinės treneriu Ettore Messina. Tiesa, keletas žaidėjų nerimauja dėl padažnėjusių teroro išpuolių Turkijoje.

„Liepą tikiuosi būti pasiekęs geriausią sporto formą ir tuomet matysime. Kalbėjau su treneriu Messina ir jis pasakė, kad nori mane matyti žaidžiantį rinktinėje. Tiesa, aš jaudinuosi dėl Stambulo, kad ten vyks dalis rungtynių. Taip pat kalbėjau su Austinu Daye, kuris Naujųjų išvakarėse turėjo būti „Reina“ klube, kuriame vyko šaudynės.

Daugelis žaidėjų kalbasi apie situaciją Stambule. Manau, kad FIBA turi žinoti apie krepšininkų nuomonę dėl tos situacijos“, – sakė italas.

Stambule vyks vienas iš Europos pirmenybių etapų ir galiausiai šiame mieste bus išsiaiškinti naujieji Europos čempionai finaliniame etape.

Komentarai:
pydere tu
prie ko cia klubai,kalba apie EC etapa kuris vyks stambule ir finalus.taigi ne tik klubuose gali saudyt ar sprogdintis tie isgamos
2017-01-12
-4
Atsakyti
pizdauskas
ner ko po klubus trankytis
2017-01-12
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Daniel Hackett

Daniel  Hackett
Komanda: Pirėjo Olympiakos
Pozicija: PG, SG
Amžius: 29
Ūgis: 199 cm
Svoris: 95 kg
Gimimo vieta: Forlimpopolis, Italija