Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Detroito „Pistons“ vyriausiasis treneris ir komandos prezidentas Stanas Van Gundy paneigė gandus apie galimą Reggie Jacksono išmainymą.

Šį sezoną metamos baudos

74%
14,0
Pataiko: 14,0
Taiklumas: 73,8%
Vieta lygoje: 29
Geriausias pasiekimas: 28
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Reggie Jackson

Strategas patvirtino, jog „Pistons“ derėjosi su Minesotos „Timberwolves“ dėl galimybės įsigyti Ricky Rubio, tačiau minties keisti jį į Jacksoną buvo atsisakyta.

Dėl atsiradusių gandų sunerimo Jacksonas ir jo agentas, todėl Van Gundy turėjo nuraminti krepšininką telefono žinute.

„Parašiau Reggie žinutę ir nuraminau informuodamas, kad mes nekeičiame jo į Rubio. Pokalbis su „Timberwolves“ buvo, tačiau tokie pokalbiai vyksta nuolat“, – sakė Van Gundy.

Krisą Dunną prie pagrindinio įžaidėjo rolės pratinti norinti Minesotos ekipa jau kurį laiką siekia išsiųsti Rubio į kitą komandą. Kartu su ispanu klubams yra siūlomas ir kitas gynėjas Shabazzas Muhammadas.

Šį sezoną Rubio per susitikimą vidutiniškai renka po 7,7 taško, atkovoja po 4 kamuolius ir atlieka po 7,9 rezultatyvaus perdavimo.

Tuo metu Jacksonas vidutiniškai pelno po 16,7 taško, atkovoja po 2,3 kamuolio ir atlieka po 5,3 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.