Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Eurolygos ir Europos taurės turnyruose besivaržančios keturios komandos atliko permainas savo priekinės linijos grandyse.

Ondrej Balvin

Ondrej  Balvin
Ondrej  Balvin
MIN: 7.85
PTS: 3.36 (62.16%)
REB: 1.91
AS: 0.64
ST: 0
BS: 0.27
TO: 0.45
GM: 11

Tel Avivo „Maccabi“ nusprendė atsisveikinti su Maiku Zirbesu, kuris Izraelyje debiutavo tik šį sezoną. 26 metų vidurio puolėjas nuomos pagrindais sezoną baigs Miuncheno „Bayern“ klube.

Vokietis šį sezoną Eurolygoje per susitikimą vidutiniškai rinkdavo po 8,1 taško bei sugriebdavo po 3 atšokusius kamuolius.

Europos taurės „Top 16“ etape su Panevėžio „Lietkabeliu“ vienoje grupėje besivaržanti Miuncheno komanda vietą Zirbesui atlaisvino atleisdama Ondrej Balviną.

Aukštaūgis iš Čekijos šį sezoną Europos taurėje per mačą vidutiniškai pelnydavo po 3,3 taško ir atkovodavo po 1,9 kamuolio.

Kita Europos taurės ekipa Fuenlabrados „Montakit“ į savo gretas pasikvietė brazilą Rafaelį Hettsheimerį, kuris nuo 2014 metų gimtinėje gynė „Bauru“ klubo garbę.

„Montakit“ prireikė pastiprinimo, nes „Barcelona“ nusprendė susigrąžinti nuomos pagrindais Fuenlabradoje žaidusį Moussa Diagne, kuris Europos taurėje per mačą vidutiniškai rinko po 7,4 taško ir 5,4 atkovoto kamuolio.

Katalonai savo priekinę liniją papildyti nusprendė po to, kai komandą paliko Joey Dorsey. Pasak pranešimų, darbo netekęs amerikietis šiuo metu yra arti susitarimo su Turkijos komanda „Best Balikesir“.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.