Nuotr.: Fotodiena.lt
Nuotr. Fotodiena.lt

„Lietuvos rytas“ debiutinėse Rimo Kurtinaičio rungtynėse iškovojo nelengvą pergalę prieš „Šiaulius“, o vienu komandos lyderių buvęs Laimonas Kisielius teigė, jog sunkumus nulėmė nesusikalbėjimas gynyboje.

Rungtynių žaidėjas

Taškai
8
Naudingumas
18
Baudų metimai
80%
4/5
Blokuoti metimai
3

„Rungtynės buvo sunkesnės, negu planavome. Tai „Šiaulių“ nuopelnas. Jie žaidė labai laisvai, o mes vos neprisižaidėme. Daug kur nesusikalbėjome gynyboje. Leidome jiems įmesti lengvų tritaškių ir visa tai susidėjo“, – sakė 16 taškų pelnęs puolėjas.

Kisielius pasidalino ir savo mintimis apie vyriausiojo komandos trenerio pasikeitimą. Puolėjas palygino Kurtinaitį su Tomu Pačėsu bei atskleidė, jog apie strategų rokiruotę žaidėjai sužinojo prieš pat vakarykštę treniruotę.

„Apie būsimus pokyčius žaidime dar nieko nežinome. Kol kas turėjometik vieną treniruotę, o per vieną dieną kažką pakeisti turbūt nėra įmanoma. Treneris tai ir akcentavo, jog iš pradžių nieko daug nekeisime. Savo sistemas jis įves po truputį.

Pačėsas yra griežtas, bet tiek jis, tiek ir Kurtinaitis yra griežtas dėl tam tikrų priežasčių – kai žaidėjas suklysta ar padaro ką nors ne taip. Šie treneriai yra panašūs, bet tuo pačiu ir skirtingi.

Nesitikėjome tokių permainų, patys apie jas sužinojome 20 minučių prieš treniruotę. Apie tai sužinojome taip, kaip ir visi“, – kalbėjo Kisielius.

Laimono Kisieliaus komentaras po rungtynių:

Dariaus Gvezdausko komentaras po rungtynių:

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Šiaulių Šiauliai
Vilniaus Lietuvos rytas
43%
33/76
Metimai iš žaidimo
48%
30/62
37
Atkovoti kamuoliai
38
21
Rezultatyvūs perdavimai
25
2
Perimti kamuoliai
5
3
Blokuoti metimai
7
60%
3/5
Baudų metimai
65%
13/20

Rungtynių žaidėjai

Vladislav  Korenyuk
20 PTS
10/26 FG
0/0 FT
Jimmy  Baron
18 PTS
7/11 FG
0/0 FT
Martynas  Echodas
12 REB
10 DREB
2 OREB
Drew  Gordon
10 REB
8 DREB
2 OREB
Donatas  Sabeckis
8 AS
4 TO
31 MIN
Clevin  Hannah
7 AS
0 TO
22 MIN
Martynas  Echodas
31 EFF
58% 2P%
- 3P%
Artūras  Gudaitis
18 EFF
67% 2P%
- 3P%