Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Nors Tomašas Satoransky jau neberungtyniauja „Barcelonos“ gretose, čekas ir toliau seka Katalonijos sostinės komandos žaidimą ir išgyvena dėl nesėkmingo jos sezono.

Čekas praėjusią vasarą pravėrė NBA duris ir sukirto rankomis su Vašingtono „Wizards“ klubu, tačiau prisipažino vis dar aktyviai besidomintis „Barcos“ žaidimu.

„Nesu laimingas matydamas, kaip klostosi sezonas „Barcelonos“ komandai, aš esu tikras „Barcos“ fanas. Tikiu, kad jie atsigaus po šios nesėkmių serijos, tačiau komanda turi traumuotų žaidėjų. „Barcelonai“ tai nesėkmingi metai“, – konstatavo čekas.

Išsireiškimas „nesėkmingi metai“ „Barcelonos“ komandai tinka kalbant apie Eurolygos kovas. Katalonai per 22 rungtynes iškovojo tik 8 pergales ir turnyrinėje lentelėje rikiuojasi dvylikti. Laimėti įpratusiai „Barcai“ tai – tikras košmaras. Po paskutinės nesėkmės namuose Stambulo „Galatasaray“ komandai, Georgios Bartzoko auklėtiniai buvo nušvilpti savo sirgalių.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.