Pirmuoju į Pirėjo „Olympiakos" klubą atvyksiančiu žaidėju iš Lietuvos gali tapti Eurelijus Žukauskas. Graikai skelbia, jog 216 cm ūgio vidurio puolėjas netrukus gali sukirsti rankomis su Jono Kazlausko vadovaujama ekipa.

Jau kelias savaites kalbama apie lietuvius, galinčius papildyti „Olympiakos" klubą. Paminėtos buvo E.Žukausko, Sauliaus Štombergo, Dainiaus Šalengos, Lino Kleizos, Simono Serapino bei Mindaugo Timinsko pavardės.

Tačiau pastaruoju metu imta vis rimčiau kalbėti apie E.Žukauską. Nors 31 metų aukštaūgis dar turėjo kontraktą su Stambulo „Ulker" komanda, jis ir ekipos draugas S.Štombergas dėl mažesnės piniginės sumos gali rinktis kitą klubą.

Be to, tiek E.Žukauskas, tiek S.Štombergas patys pareiškė norą palikti Stambulo komandą.

2004-2005 metų sezone E.Žukauskas per Eurolygos rungtynes vidutiniškai pelnydavo 10,7 taško, atkovodavo po 7 kamuolius bei blokuodavo 1,8 varžovo metimo.

Komentarai:
beje kazlauskas galetu ir koki viena kina pasiimti, juk jis turetu juos neblogai pazinot... :)
2005-06-09
-6
Atsakyti
ir Eurelijus ir stombergas galetu pereit i olimpiakosa,nors ir ULKER neblogas klubas,taciau manau kad jie visiskai neatsikleidzia siame klube...
2005-06-09
+1
Atsakyti
i'm sure kad tikrai zais ten lietuviu... tigi cia ne sakalai, kad zaistu kazkokiam lygi lkl... cia gi eurolygos komanda, kuri siulo nemazus pinigus... todel salenga koks arba zukauskas tikrai turetu zaisti
2005-06-08
+1
Atsakyti
dar vienasc bandymas ir man atrodo kad olimpiakose nezaqis nei vienas lietuvis
2005-06-08
+2
Atsakyti
gandai, gandai... nusibodo.
2005-06-08
-2
Atsakyti
kodel gi ne? Panasiai kaip treneris jugas kvieciasi jugus. Kvieciasi tuos kurie ji geriausiai suprastu. O zinant graiku mentaliteta (tinginiai, melagiai ir t.t.) tame nera nieko nuostabaus
2005-06-08
+1
Atsakyti
turbut jonas kazlauskas nori susikwiesti visus lietuviu!!!:)) jam graikai silpnai atrodo!!!
neveltui sakoma"LIETUVA krepsinio salis"
2005-06-08
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.