Nuotr.: basketballcl.com
Nuotr. basketballcl.com

Šį sezoną metamos baudos

68%
16,3
Pataiko: 16,3
Taiklumas: 68,5%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 29
Blogiausias pasiekimas: 8
Daugiausia pataiko: Jordan Theodore

Geriausią karjeros sezoną žaidžiantis Jordan Theodore'as atkreipė į save nemažai turtingų klubų dėmesį. Amerikiečio vedina Bandirmos „Banvit“ ekipa praėjusį savaitgalį pirmą kartą triumfavo Turkijos taurės finale.

Gedimino Oreliko komandos draugas buvo rezultatyviausias Turkijos taurės žaidėjas, pelnydavęs vidutiniškai po 19 taškų.

„Banvit“ šį sezoną yra favoritai laimėti FIBA Čempionų lygą. Turkijos išsišokėliai šiemet turi puikų rezultatą žaidžiant su Eurolygos komandomis – po du kartus buvo nugalėta Stambulo „Anadolu Efes“ ir „Daruššafaka“, net tris kartus „Galatasaray“ ir sykį pralaimėta prieš „Fenerbahce“.

„Mes dirbame sunkiai ir turime gerą komandą, trenerį, personalą. Visi aplink yra neįtikėtini. Šiais metais nugalėti galime bet kurią komandą. Mes galime įveikti 90 procentų Eurolygos komandų“, – pasitikėjimo nestokojo Theodore'as.

Įžaidėjas atvirai pripažįsta, kad jo tikslai yra laimėti FIBA Čempionų lygą.

„Mūsų siekis yra iškovoti FIBA Čempionų lygos taurę ir kuo geriau pasirodyti Turkijos čempionate“, – pasakojo amerikietis.

Iki šiol Theodore'as buvo žaidęs vidutinio pajėgumo Turkijos komandose, Dominykos Respublikoje, Vokietijoje ir Puerto Rike. Visgi nepaprastai sėkmingai sezonas, regis, susuko galvą amerikiečiui.

„Džiaugiuosi turėdamas galimybę žaisti „Banvit“ komandoje. Į ją atvykau norėdamas įrodyti, kad esu vienas geriausių įžaidėjų, o gal net geriausias, Europoje“, – sau pagyrų negailėjo gynėjas.

FIBA Čempionų lygoje 27 metų 183 cm ūgio krepšininkas vidutiniškai pelno po 15,2 taško, atkovoja po 3,5 kamuolio ir atlieka po 7,8 rezultatyvaus perdavimo.

Krepšininkas bendraudamas su žiniasklaida netruko savo paslaugų pasiūlyti ir Turkijos nacionalinei rinktinei. Natūralizuotas amerikietis įžaidėjas šios komandos gretose nebūtų naujiena, nes šiuo metu rinktinės atakoms diriguoja „Fenerbahce“ lyderis Bobby Dixonas.

„Aš norėčiau žaisti Turikijos rinktinėje. Aš esu amerikietis, tačiau esu pasiruošęs padėti bet kuriai šaliai, kuri norės mane matyti savo gretose. Žinau, kad vyksta kažkokios kalbos su mano agentu. Aš myliu Turkiją ir jos žmonės. Čia yra mano antrieji namai“, – gerų žodžių apie Turkiją negailėjo Theodore'as.

Komentarai:
Juo Žalgiris domėjosi, kai Jaaberas išėjo :) Dar labiau patobulėjęs per tiek metų.
2017-02-20
-1
Atsakyti
Partynas Mocius
Nu ir debilas....

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-02-20
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Jordan Theodore

Jordan  Theodore
Jordan  Theodore
MIN: 31.86
PTS: 15.23 (51.1%)
REB: 3.54
AS: 7.77
ST: 1.23
BS: 0
TO: 2.77
GM: 13