Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Stiprintis ketinanti Indianos „Pacers“ ekipa siekia gauti solidų priekinės linijos žaidėją ir savo radare turi pagrindinį taikinį.

Skelbiama, kad Indianapolio ekipa susidomėjo galimybe gauti Bruklino „Nets“ centrą Brooką Lopezą. Manoma, kad už jį „Pacers“ galėtų atiduoti ir pirmojo rato naujokų biržos šaukimą.

„Nets“ komandai toks pasiūlymas taip pat turėtų būti patrauklus, kadangi apie miglotą Lopezo ateitį Brukline kalbama jau seniai, o „Nets“ siekia komandos atnaujinimo ir galimybės gauti talentingų žaidėjų.

Šį sezoną Lopezas vidutiniškai per rungtynes renka po 20,8 taško, atkovoja po 5,2 kamuolio bei atlieka po 2,5 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Anonimas
Kadangi Nets neturi šiais metais nė vieno šaukimo, tad bet koks pirmo rato šaukimas gautas mainais, būtų lyg šviesa tunelio gale.
2017-02-21
+9
Atsakyti
Anonimas
Pacers nusitaike i Lapeta

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-02-21
Atsakyti
Ir tiems ir tiems šie mainai būtų naudingi. Gal tik Nets rizikuoja daugiau. Visgi velnias žino kelintoje vietoje Pacers stovės biržoje..
2017-02-21
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.