Nuotr.: AP–Scanpix
Nuotr. AP–Scanpix

Derrick Williams

Derrick  Williams
Komanda: Cleveland Cavaliers
Pozicija: SF, PF
Amžius: 25
Ūgis: 203 cm
Svoris: 109 kg
Gimimo vieta: La Mirada, JAV

Sėkmingas Derricko Williamso žaidimas Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) čempionų gretose jam garantavo antrąjį 10 dienų kontraktą. Klivlando „Cavaliers“ nutarė dar sykį išbandyti 25 metų 203 cm ūgio puolėją.

Krepšininkas į „Cavaliers“ persikėlė vasario pradžioje, kuomet jo paslaugų atsisakė Majamio „Heat“ komanda.

Pasitikėjimu Williamsu išreiškė ne tik klubo vadovai, tačiau ir lyderis LeBronas Jamesas, kuris puolėjo žaidimu liko sužavėtas vos po dviejų rungtynių.

Williamsas „Cavaliers“ gretose sužaidė keturis mačus ir per juos vidutiniškai pelnydavo po 9,8 taško, atkovodavo po 3 kamuolius, o aikštėje praleisdavo po 23 minutes.

Komentarai:
Rokas
Yra toks jau, kad Lebrono komandoje, gerai gali žaisti tie, kurie kitų komandų nelabai domina.Svarbu turėti nors kokią stiprybę. Pvz kai Lebron, Wade, Bosh buvo Heatuose, pagrindiniai įžaidėjai buvo Chalmers ir Cole, o kur jie dabar? Dingę iš NBA klubų: Chalmers bando prasimušti vis per peržiūras, o Norris Cole atrodo jau Kinijoj

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-02-23
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Derrick Williams

Derrick  Williams
Derrick  Williams
MIN: 15.41
PTS: 6.45 (48.88%)
REB: 2.9
AS: 0.59
ST: 0.34
BS: 0.17
TO: 0.55
GM: 29