Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Jutos „Jazz“ bandė išlaikyti savo atakų organizatorių George’ą Hillą ilgesniam laikui, tačiau ESPN skelbia, jog krepšininkas atmetė pasiūlymą ir nusprendė vasarą tapti laisvuoju agentu.

ESPN jau vakarė skelbė, jog tarpsezoniu prie „Jazz“ prisijungusiam 30-mečiui krepšininkui komandos atstovai siūlo likti 2020-ųjų metų. Siūlomo sandėrio vertė buvo 88,3 milijono JAV dolerių, įskaitant ir šio sezono 13,6 milijono JAV dolerių sieksiantį atlyginimą.

Nors Hillas pasiūlymo atsisakė, tačiau jis ir toliau lieka „Jazz“ vadovų planuose. Tiesa, jie tolimesnius veiksmus dėl sutarties pratęsimo galės vykdyti tik vasarą – vakar buvo paskutinė diena, kuomet šį sezoną krepšininkas dar galėjo pratęsti sutartį.

Manoma, kad tarpsezonio metu Hillas gali tikėtis dar pelningesnės sutarties.

Praėjusią vasarą per mainus į „Jazz“ klubo gretas atvykęs 188 cm ūgio Hillas tapo vienu komandos lyderiu.

Jis šį sezoną NBA vidutiniškai pelno po 17,7 taško, atlieka po 4 rezultatyvius perdavimus, atkovoja po 3,4 ir perima po 1,1 kamuolio.

Pagal rezultatyvumą „Jazz“ komandoje Hillas nusileidžia tik Gordonui Haywardui, kuris per mačą renka po 22,5 taško.

 

 

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

George Hill

George  Hill
Komanda: Utah Jazz
Pozicija: PG
Amžius: 30
Ūgis: 188 cm
Svoris: 82 kg
Gimimo vieta: Indianapolis, JAV