Nuotr.: LaPresse - Scanpix
Nuotr. LaPresse - Scanpix

Vitorijos „Baskonia“ komanda susidūrė su problema dėl išretėjusios sudėties. Šios savaitės rungtynes dėl nugaros skausmų praleis Andrea Bargnani, o nepasirodyti aikštėje gali dar trys žaidėjai.

Traumas taip pat patyrė Nicolas Laprovittola ir Chase’as Budingeris, o Tornike Šengelija susirgo. Skelbiama, kad kol kas neaišku, ar šie krepšininkai galės žaisti Stambule su vietos „Fenerbahče“ klubu. Sprendimas turėtų būti priimtas prieš pat rungtynes.

„Nemąstau apie žaidėjus, kurie mums negalės padėti, bet paprašiau rotacijoje esančių krepšininkų, jog jie parodytų didžiules ambicijas. „Fenerbahče“ yra kandidatė laimėti Eurolygą, tai solidi, kietą žaidimą rodanti komanda“, – prieš mačą sakė „Baskonia“ treneris Sito Alonso.

Visgi ekipa sulaukė ir gerų žinių – ji sulaukė vieno lyderių Adamo Hangos, kuris praleido praėjusio savaitgalio Ispanijos lygos rungtynes su Valensijos „Basket“ klubu.

„Baskonia“ Eurolygoje su 13 pergalių ir 11 nesėkmių rikiuojasi 8 vietoje.

Komentarai:
Tik Shengelia is viso to burio yra skaudi netektis is ties.
2017-03-08
+1
Atsakyti
Myzk pries veja
Kaip cia taip per anksti, macas su zalgiriu dar toli
2017-03-08
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

53%
22,1
Pataiko: 22,1
Taiklumas: 52,6%
Vieta lygoje: 3
Geriausias pasiekimas: 29
Blogiausias pasiekimas: 16
Daugiausia pataiko: Tornike Shengelia