Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Nuotr. Fotodiena.lt/Ž.Gedvila

Šeštąją vietą Eurolygoje pagal rezultatyvius perdavimus užimantis Belgrado „Crvena Zvezda“ įžaidėjas Stefanas Jovičius dėl nugaros traumos privalės praleisti šios savaitės Eurolygos dvikovą su Madrido „Real“.

Stefan Jovic

Stefan  Jovic
Stefan  Jovic
MIN: 24.84
PTS: 7.86 (45.83%)
REB: 2.09
AS: 5.86
ST: 1.32
BS: 0
TO: 2.18
GM: 22

„Stefanas kartu su komanda nevyks į Madridą, jis kol kas dar neprisijungė prie mūsų treniruočių. Nežinau, kada tai įvyks. Stefano rolę turės pasidalinti kiti ekipos nariai“, – kalbėjo treneris Dejanas Radonjičius.

26-erių metų 198 cm ūgio atakų organizatorius jau praleido po vienerias rungtynes Adrijos lygoje ir Eurolygos pirmenybėse.

Jovičius šį sezoną vidutiniškai per 24 minutes įmeta po 7,9 taško, atkovoja po 2,1 kamuolio, atlieka po 5,9 rezultatyvaus perdavimo, perima po 1,3 kamuolio ir renka po 9,7 naudingumo balo. 

Pirmąjį „Crvena Zvezda“ ir „Real“ mačą serbai laimėjo rezultatu 82:70. Tuomet Jovičius pelnė 11 taškų ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus. 

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Stefan Jovic

Stefan  Jovic
Komanda: Belgrado Crvena Zvezda
Pozicija: PG, SG
Amžius: 26
Ūgis: 198 cm
Svoris: 94 kg
Gimimo vieta: Serbija