Nuotr.:

Jamesas Andersonas tapo rungtynių Turkijos pirmenybėse didvyriu. Jis likus 0,3 sekundės pataikė pergalingą tritaškį, po kurio Stambulo „Daruššafaka“ (14-7) 71:68 (24:14, 18:16, 16:22, 13:16) patiesė Stambulo „Bešiktaš“ (16-5).

James Anderson

James  Anderson
James  Anderson
MIN: 22.17
PTS: 10.16 (46.59%)
REB: 3.24
AS: 1.4
ST: 0.72
BS: 0.36
TO: 1.12
GM: 25

„Daruššafaka“ organizavo lemiamą ataką, o rezultatas buvo lygus 68:68. Kamuolys už tritaškio linijos atsidūrė Andersono rankose, o jis smeigė tolimą šūvį bei varžovų atsakui paliko vos 0,3 sekundės, kurių jiems nepakako.

„Manau, kad Jamesas pastaruoju metu žaidžia labai gerai, – po mačo sakė nugalėtojų treneris Davidas Blattas. – Jo forma vis gerėja, tuo aš neabejoju. Kai visus metus sėdi ant NBA komandos suolo, yra labai lengva prarasti savo žaidimą. 

Jamesui reikėjo daugiau laiko atsigauti, tačiau aš visada tikėjau ir buvau kantrus. Turime ir toliau juo tikėti, nes paskutinėmis savaitėmis jis parodė savo lygį. Dabar tokios jo formos tikimės iki sezono pabaigos.“

„Sulaukiau puikaus perdavimo iš Bradley Wanamakerio ir gero įkirtimo iš Willo Clyburno, tad lemiamoje atakoje buvau laisvas. Metimą atlikau pasitikėdamas savimi, tačiau nesu šio mačo herojus. Prieš metimą daug kas įvyko aikštėje. Visgi pradedu jausti ritmą, bandau padėti komandai rinkdamas taškus, dirbdamas gynyboje ir perimdamas kamuolius“, – pasakojo Andersonas.

„Daruššafaka“: Bradley Wanamakeris 16, Willas Clyburnas (9 atk. kam.) ir Scottie Wilbekinas po 12, Jamesas Andersonas 10 (4 atk. kam., 4 rez. perd.). 

„Bešiktaš“: D.J.Strawberry 18, Michaelas Rollas 15, Earlas Clarkas 11.

Pergalingas Andersono metimas:

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

James Anderson

James  Anderson
Komanda: Stambulo Darussafaka
Pozicija: SG
Amžius: 27
Ūgis: 198 cm
Svoris: 95 kg
Gimimo vieta: JAV