Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Niujorko „Knicks“ aukštaūgis Kyle'as O'Quinas praėjusią naktį rungtynėse su Bruklino „Nets“ klubu pelnė 23 taškus ir sužaidė vienas geriausių sezono rungtynių, tačiau jo tai neguodė.

Niujorko klubas „Barclays“ arenoje 110:121 nusileido absoliutiems NBA autsaideriams „Nets“ krepšininkams, taip Kenny Atkinsono kariaunai pralaimėdami jau antras rungtynes iš eilės.

Vis tik tokios „Nets“ pergalės „Knicks“ krepšininkų, o ypač O'Quinno, nesužavėjo. Pastarasis po rungtynių negailėjo kritikos oponentams

„Pažiūrėkite į tą komandą. Pažvelgus į jos sudėtį, jie apskritai neturėtų su mumis būti vienoje salėje“, – rėžė krepšininkas“, – sakė atletas.

Niujorko ekipa su 27 pergalėmis ir 42 pralaimėjimais Rytuose žengia dvylikta. „Nets“ turi 13 pergalių ir 54 pralaimėjimus.

Komentarai:
Daunas
Prapiso ir dar daugiau gaidinasi

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-17
-1
Atsakyti
Atom
Taip ir nesupratau jusu vertimo.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-17
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.