Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) vadovybė išnagrinėjo rungtynių tarp Los Andželo „Lakers“ ir Milvokio „Bucks“ metu kilusį masinį susistumdymą ir nubaudė jo kaltininkus.

D'Angelo Russell

D'Angelo  Russell
Komanda: Los Angeles Lakers
Pozicija: PG, SG
Amžius: 21
Ūgis: 196 cm
Svoris: 88 kg
Gimimo vieta: Kentukis, JAV

„Bucks“ vidurio puolėjui Gregui Monroe buvo skirta 35 tūkstančių JAV dolerių bauda už grubų „Lakers“ atleto Nicko Youngo stumtelėjimą. 

„Lakers“ gynėjas, kuris buvo konflikto iniciatorius, sulaukė 25 tūkstančių JAV dolerių baudos už išpuolį prieš Milvokio klubo krepšininką Malcolmą Brogdoną.

Nuobaudos sulaukė ir „Lakers“ jaunoji žvaigždė D'Angelo Russellas. Jis už įsikišimą turės pakloti 15 tūkstančių JAV dolerių.

Viskas prasidėjo nuo to, kai Brogdonas grubiai greitoje atakoje sustabdė Youngą. Pastarasis prarado savitvardą ir pastūmė Brogdoną.

Tuoj pat į incidentą įsitraukė Monroe, kuris stojo ginti savo bendraklubio. Visgi šis konfliktas greitai buvo numalšintas, kuomet aikštėje pasirodė kiti žaidėjai, apsaugos darbuotojai ir netgi abiejų komandų treneriai – Luke'as Waltonas ir Jasonas Kiddas.

Situaciją išnagrinėję teisėjai Youngui, Russellui ir Monre skyrė diskvalifikacines pražangas.

Los Andžele vykusį susitikimą 107:103 laimėjo „Bucks“.

Komentarai:
..
Kokia dar grubi prazanga... cia ciut ne svarus blogas, pats Young kamuoli virs galvos uzlenke del to atrode tik ale grubi bauda nors realiai Brogdon labai tiksliai suzaide o juodis supyko nes neleido jam imest.
2017-03-20
-4
Atsakyti
Lince
Monroe sake uzmus Younga:http://bit.ly/2nbkLff
2017-03-19
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Nick Young

Nick  Young
Nick  Young
MIN: 25.93
PTS: 13.18 (48.4%)
REB: 2.28
AS: 0.97
ST: 0.65
BS: 0.23
TO: 0.6
GM: 60