Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Niujorko „Knicks“ klubui šis sezonas yra kupinas nusivylimų. Vasarą sustiprėjusi komanda jau nebepateks į NBA atkrintamąsias, tačiau komandos treneris Jeffas Hornacekas gali įžvelgti ir šviesių dalykų.

Vienas jų – komandoje šįmet debiutavęs Willy Hernangomezas. Šiam vidurio puolėjui šansas ryškiau sužibėti atsirado po to, kai iš rikiuotės iškrito Joakimas Noah. 

Kovo mėnesį, kuomet Hornaceko akys vis dažniau nukrypdavo į talentingąjį ispaną, Hernangomezo statistika pakilo iki 11,2 pelnomo taško per rungtynes. 

Mindaugo Kuzminsko komandos draugas puikiai pasirodė ir praėjusios nakties rungtynėse su San Antonijaus „Spurs“ komanda, kai per 36 minutes jis pelnė 24 taškus (11/16 dvit., 2/3 baud. met.) bei atkovojo 13 kamuolių.

„Džo yra mano draugas ir geras krepšininkas. Jis patyrė traumą, todėl dabar rungtynes dažnai pradedu aš. Jaučiu, kad kitam sezonui būsiu pasirengęs gerokai labiau nei buvau šiam, jei ir toliau taip kryptingai dirbsiu“, – kuklinosi Hernangomezas.

Niujorko žiniasklaida netruko pastebėti gerą Hernangomezo ir Kristapo Porzingio tarpusavio ryšį. Hernangomezas laikomas netgi geresniu kovotoju dėl kamuolių už latvį, taigi spėjama, kad Hornacekas viename penkete Hernangomezą ir Porzingį gali laikyti ir kitą sezoną.

Nors apie tokius žingsnius specialistas vis dar kalba nedrąsiai, jis įvertino savo šansus išnaudojantį ispaną. Anot jo, situacija dėl Noah traumos ir suspendavimo jam yra palanki kaupti patirčiai.

„Jis tobulėja kartu su kiekvienomis rungtynėmis. Kovoti su LaMarcusu Aldridge'u, ar Pau Gasoliu jam yra puiki patirtis. Žaidžiant prieš tokius vaikinus, galima pamatyti, koks protingas žaidėjas yra Willy. Jis neketina jų peršokti ar tiesiog juos pralaužti. Willy per tokius varžovus meta aukštus ir protingus metimus“, – apie Hernangomezą kalbėjo Hornacekas.

Šio sezono Hernangomezo statistika: 

  MIN 2P M/A 3P M/A FT M/A REB AS ST TO BS RBS PF RF PTS EFF GM
NBA 16.9 55.4% 
201/363
23.1% 
3/13
69.6% 
64/92
6.7 
4.5/2.2
1.2 0.5 1.4 0.6 - 2 - 7.5 10 63 »
Komentarai:
To toms
Taprasme uz saboniuka? Nes iki sabo pavardes dar teks pasiekti daug

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-27
-3
Atsakyti
toms
ispanai tures vel nauja gasoli
2017-03-26
-3
Atsakyti
toms
Jau ir vasara buvo matoma, jog su laiku jis bus zvaigzde, kai net valanciuna kelis kartus buvo apejes kaip vaika... o si debiutini sezona renka jau net po 7,5 tasko ir atkovoto 6,7 kamuolio vidutiniskai rungtyniaujant tik po 16 min. Tikrai sis krepsininkas zymiai geresnsi bus uz saba, kas jau ir dabar zymiai geresni jo rezultatai uz saba.
2017-03-26
-5
Atsakyti
djgaffer
O dar neįpusėjus sezonui,buvo kalbų,kad jį,Kuzę ir Ndourą siųs į NBDL.Nesuklydo juos pasilikdami.Nu išskyrus senegalietį-tas niekaip ten vietos ten neatranda.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-26
+2
Atsakyti
Ms
kuze jaunimas? tuoj 30

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-26
-1
Atsakyti
Anonimas
Aš nesuprantu kodėl nestato komandos ant jaunimo. Šitas latvis, kuze tegu žaidžia daugiau. Iškeisti melo į kokį jauna izaideja ir tegu auga karu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-03-26
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.