Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Los Andželo „Clippers“ savo žygį NBA reguliariajame sezone baigs be svarbaus krepšininko. Dėl traumos komandai padėti nebegali Austinas Riversas.

Austin Rivers

Austin  Rivers
Austin  Rivers
MIN: 27.75
PTS: 12.01 (49.35%)
REB: 2.18
AS: 2.73
ST: 0.66
BS: 0.14
TO: 1.57
GM: 74

Vienas Kalifornijos ekipos lyderių trečiadienio rungtynėse su Vašingtono „Wizards“ susižeidė kairės kojos pakinklinę sausgyslę ir iškrito iš rikiuotės.

„Manau, kad jo trauma yra rimtesnė, nei mes manėme iš pradžių“, – atskleidė gynėjo tėvas ir komandos vyriausiasis treneris Docas Riversas.

Strategas taip pat pareiškė, jog 24 metų 196 cm ūgio krepšininkui gali tekti praleisti ir atkrintamųjų varžybų pradžią. Anot trenerio, tikimybė, kad jo sūnus spės pasveikti yra lygi 50 procentų.

Šis sezonas Riversui yra pats geriausias karjeroje. Per mačą atletas vidutiniškai pelno po 12 taškų bei atlieka po 2,8 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Sitas inkaras prie lyderiu priskiriamas, really? jei ne tevelis sedetu suolo gale

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-02
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.