Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Artėjantį Europos čempionatą Prancūzijos rinktinė gali pasitikti kaip reikiant susilpnėjusi. Apie karjeros pabaigą kiek anksčiau pranešė Tony Parkeris, o dabar apie pertrauką nuo rinktinės leido suprasti ir Nicolas Batumas.

Nicolas Batum

Nicolas  Batum
Komanda: Charlotte Hornets
Pozicija: SF
Amžius: 28
Ūgis: 203 cm
Svoris: 91 kg
Gimimo vieta: Lizjo, Prancūzija

„Nuo 2004-ųjų nepraleidau nė vieno turnyro, kuriame dalyvavo Prancūzijos rinktinė, įskaitant jaunimo turnyrus. Sprendimas jau yra priimtas, tačiau jį paskelbsiu tik pasibaigus sezonui. Dėl šio sprendimo savo šalyje dėl to galiu būti vadinamas išdaviku ar bailiu. Visgi rinktinei atstovavau 127 kartus. Du kartus žaidžiau prieš Portlando „Trail Blazers“ valią bei sykį rungtyniavau Europos čempionate turėdamas peties traumą“, – kalbėjo Batumas.

Apie galimybę nerungtyniauti Europos čempionate buvo užsiminęs ir Rudy Gobertas, kuris šią vasarą norėtų paskirti individualiam tobulėjimui.

2017-ųjų Europos čempionatas prasidės rugpjūčio 30-ąją dieną bei vyks keturiose šalyse: Suomijoje, Izraelyje, Rumunijoje bei Turkijoje.

 

Komentarai:
koks praradimas! :D
Kažkaip px. ar jis žais ar nežais.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-04
+6
Atsakyti
djgaffer
Rimtai nukraujavę bus francai.Bet galima suprasti Batumą-šitiek metų atidavė rinktinei,laikas ir pailsėti.Luwawu galės daugiau pasireikšti,Jacksonas taip pat turės progą pagaliau patekti į galutinę sudėtį.Pakeitimo kaip visada bus.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-04
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.