Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Vasarą laisvuoju agentu tapsiantis Danilo Gallinari dar nėra apsisprendęs dėl savo ateities. 28-erių 208 cm ūgio italas bus vienas geidžiamiausių tarpsezonio krepšininkų, o Denverio „Nuggets“ siekia žaidėją išlaikyti.

Danilo Gallinari

Danilo  Gallinari
Danilo  Gallinari
MIN: 33.87
PTS: 18.17 (60.16%)
REB: 5.11
AS: 2.16
ST: 0.68
BS: 0.24
TO: 1.27
GM: 63

„Dabar netinkamas laikas priimti sprendimą, – sakė Gallinari. – Dabar reikia aptarti pasibaigusį sezoną ir tai, kad nepasiekėme metų pradžioje užsibrėžto tikslo. Tuomet turėsiu trumpas atostogas ir šiek tiek pailsinsiu kūną, o po to, apsispręsiu dėl savo ateities.“

Šį sezoną Gallinari pelnė po 18,2 taško bei atkovojo 5,2 kamuolio. Tai buvo jau šeštasis italo sezonas Denveryje. Krepšininkas neslepia, kad šį miestą laiko savo namais ir jame ketina gyventi baigęs karjerą.

„Kaip jau žinote, man labai būtų labai sunku palikti Denverį. Tai yra mano miestas, kurį aš myliu. Aš čia turiu namą bei ketinu gyventi baigęs karjerą. Man būtų labai sunku palikti šį miestą, tad mes matysime kaip viskas baigsis“, – pasakojo Gallinari.

Nuggets“ su 40 pergalių bei 42 pralaimėjimais užėmė 9-ąją vietą Vakarų konferencijoje bei nepateko į atkrintamąsias varžybas.

Komentarai:
Antraštė tokia, lyg jis jau būtų nusprendęs Nuggetsus palikt... Clickbait

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-14
-2
Atsakyti
Anonimas
Pelicans arba Clippers, kita stotele Gallinario arba Chandlerio, nes tik viena pasiliks manau is ju dvieju
2017-04-14
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Danilo Gallinari

Danilo  Gallinari
Komanda: Denver Nuggets
Pozicija: PF, SF
Amžius: 28
Ūgis: 208 cm
Svoris: 102 kg
Gimimo vieta: Sant'Angelo Lodigiano, Italija