Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Niujorko „Knicks“ aukštaūgis Willy Hernangomezas ir Fynikso „Suns“ gynėjas Tyleris Ulisas buvo pripažinti geriausiais mėnesio naujokais Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) atitinkamai Rytų bei Vakarų konferencijose.

Tyler Ulis

Tyler  Ulis
Komanda: Phoenix Suns
Pozicija: PG
Amžius: 21
Ūgis: 178 cm
Svoris: 67 kg
Gimimo vieta: JAV

2015 metų NBA naujokų biržoje 35-uoju šaukimu pakviestas Hernangomezas Rytuose pirmavo pagal atkovotus kamuolius (vid. po 8,5 per mačą) ir buvo antras pagal pelnomus taškus (12,5).

Taip pat jis buvo ketvirtas pagal rezultatyvius perdavimus (3), perimtus kamuolius (1,17) ir pataikymą „iš žaidimo“ (49,2 proc.).

22-ejų metų puolėjas ketveriose iš šešerių rungtynių pasiekė dviženklę pelnytų taškų ribą bei užfiksavo du dvigubus dublius.

Nuotr. AP – Scanpix

Tuo metu Ulisas, 2016 metų naujokų biržoje pasirinktas 34-uoju šaukimu, buvo nepralenkiamas tarp lygos pirmamečių pagal pelnomus taškus (20,7) ir atliekamus rezultatyvius perdavimus (6,8).

„Iš žaidimo“ krepšį 48,5 proc. taiklumu atakavęs 21-erių atletas mažiausiai 20 taškų pelnė keturiuose iš šešių susitikimų. 

Rungtynėse su Hjustono „Rockets“ Ulisas pelnė 34 taškus ir pasiekė sezono rekordą tarp lygos pirmamečių.

Tapti geriausiais taip pat pretendavo Carisas LeVertas (Bruklino „Nets“), Jamalas Murray (Denverio „Nuggets“), Henry Ellensonas (Detroito „Pistons“), Brandonas Ingramas (Los Andželo „Lakers“), Cheickas Diallo (Naujojo Orleano „Pelicans“), Timothe'as Luwawu-Cabarrotas ir Dario Šaričius (abu iš Filadelfijos „76ers“), Marquese'as Chrissas (Fynikso „Suns“) ir Buddy Hieldas bei Skalas Labissiere'as (abu iš Sakramento „Kings“).

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Guillermo Hernangomez

Guillermo  Hernangomez
Guillermo  Hernangomez
MIN: 18.4
PTS: 8.15 (57.31%)
REB: 6.93
AS: 1.35
ST: 0.56
BS: 0.5
TO: 1.4
GM: 72