Nuotr.: Hoptrans-Sirenos
Nuotr. Hoptrans-Sirenos

Kauno rajono „Hoptrans-Sirenų“ puolėja Kornelija Balčiūnaitė septintą kartą atsiėmė asmeninį Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) apdovanojimą. Kaip jau tapo beveik tradicija, palangiškė buvo išrinkta daugiausiai kamuolių sezone perėmusia krepšininke. 2016-2017 metų sezone Balčiūnaitė per susitikimą vidutiniškai perimdavo po 2,8 kamuolio.

Šį sezoną metamos baudos

63%
15,5
Pataiko: 15,5
Taiklumas: 62,6%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 19
Blogiausias pasiekimas: 12
Daugiausia pataiko: Gabrielė Gutkauskaitė

LMKL.lt kalbinta Balčiūniatė tikino, kad asmeninis apdovanojimas džiugina, o šį sezoną krepšininkė šio titulo net nesitikėjo, nes jai ant kulnų perimtų kamuolių kategorijoje mynė ir komandos draugė Dalia Balickaitė.

„Visi iškovoti apdovanojimai džiugina. Tai parodo, kad sportuoji, stengiesi ir dirbi tinkama linkme, o apdovanojimas yra grįžtamasis ryšys. Šiais metais tikrai nesitikėjau iškovoti šio apdovanojimo, nes komandos draugė Dalia tiesiog mynė ant kulnų“, – šypsojosi „Hoptrans-Sirenų“ žaidėja.

Ilgametė LMKL krepšininkė Kauno rajono klubo garbę gina jau penkis sezonus, o praėjusiais metai iškovojo ir istorinį LMKL auksą. Krepšininkė neslepia, kad šio sezono sidabro medalis viršijo ir jos lūkesčius.

„Finalo serijoje mums pritrūko geresnio pataikymo, kad pakartotume praėjusio sezono rezultatą. Tačiau manau, kad mūsų iškovota antra vieta yra puikus rezultatas. Neslėpsiu, bet prieš atkrintamąsias maniau, kad žaisime dėl bronzos medalių“, – atviravo krepšininkė.

Tik iškovojus LMKL sidabrą, K.Balčiūnaitei teko išmėginti save ir naujame vaidmenyje – vyriausiosios trenerės poste. Dvejus metus „Hoptrans-Sirenų“ krepšininkė dirba Akvilės moterų krepšinio lygoje rungtyniaujančios „LSU-Kauno“ ekipos vyriausiosios trenerės Rasos Kreivytės asistente. Kovoje dėl bronzos medalių Balčiūniatei teko pavaduoti vyriausiąją trenerę.

„Jaudulys žymiai didesnis, kai esi vyriausiosios trenerės poste, bet smagu. Sėdint šalia trenerės viskas yra kitaip. Kol kas dar nesieju savo ateities su vyriausios trenerės darbu, bet negali žinoti, kaip ateityje gali viskas pasisukti“, – kalbėjo krepšininkė.

Vos prieš kelias dienas 36-ąjį gimtadienį atšventusi Balčiūnaitė apie ateities planus kalba nedrąsiai. Kovingoji krepšininkė dabar labiausiai nori pailsėti, o sprendimą dėl tolesnės karjeros priims kiek vėliau.

„Apie kitą sezoną dar kol kas tikrai negalvoju. Dabar labiausiai noriu pailsėti nuo krepšinio, o vėliau pagalvosiu ir priimsiu sprendimą, ar batelius jau laikas kabinti ant vinies“, – pokalbį baigė „Hoptrans-Sirenų“ krepšininkė.

Komentarai:
vejavaikis
Kažin kaip ji lovoje?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-26
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Kornelija Balčiūnaitė

Kornelija  Balčiūnaitė
Kornelija  Balčiūnaitė
MIN: 21.72
PTS: 5.29 (41.82%)
REB: 7.29
AS: 1.57
ST: 1.71
BS: 0
TO: 2.86
GM: 7