Nuotr.: Sputnik – Scanpix
Nuotr. Sputnik – Scanpix

Vitorijos „Baskonia“ rado kuo pakeisti po sezono komandą paliksiantį Adamą Hangą ir greičiausiai laimėjo lenktynes dėl Janio Timmos parašo.

„Gigantes“ Ispanijoje jau trimituoja, kad Baskijos regiono klubas su 24-erių metų latviu sukirs rankomis dėl trejų metų trukmės sutarties.

Kiek anksčiau buvo skelbta, kad dėl dabartinio Sankt Peterburgo „Zenit“ krepšininko parašo kovojo ir tokie Ispanijos grandai kaip Madrido „Real“ bei „Barcelona“.

Geriausią karjeros sezoną sužaidęs Timma Rusijos klubo gretose Europos taurės turnyre vidutiniškai rinko po 16,2 taško, atkovojo po 4,7 kamuolio bei atliko po 2,9 rezultatyvaus perdavimo.

Timma yra buvusios Rygos ASK sistemos auklėtinis, o 2013 metais dalyvavęs NBA baujokų biržoje, jis buvo pašauktas 60-uoju šaukimu. Teisės į jį dabar priklauso Orlando „Magic“ komandai, kuri jas iš Memfio „Grizzlies“ gavo mainais į Luke'ą Ridnourą.

 

Komentarai:
Ntelio
tas debilas su tuo savo rytu ... Gali tu nors karta nustot pievas kalbejes ? As cia niekada nerasau , bet kai paskaitau ka tas kepalas rasineja , tai padek dieve . Rytas rytas rytas ...daugiau nieko . Kaip matai tavo rytas istorija ir nustok tu svaigt viena dienas ,nes nu net skaityt neina tavo tu nesamoniu .
2017-04-28
-2
Atsakyti
Ne be reikalo zaide vienoje galingiausiu eurocup komandu, prie didesnes sekmes rytas butu juos palikes uz borto, bet nepasiseke rytui
2017-04-28
-4
Atsakyti
djgaffer
Traukia baskų regionas latvius.Prieš Bertanis žaidė,kol galiausiai į Spurs perėjo.Tai gal ir Timma po sezono kelsis į NBA.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-27
+2
Atsakyti
Anonimas
galetu hanga zalgiris pasidometi,labai reiketu tokio atletisko SF
2017-04-27
-8
Atsakyti
JD
Neblogas latviukas, labai neblogas.. Neblogai savo individualiais pasirodymais skandino vainausko raudona kibiro siuksle kol ismete is turnyro kaip koki suda.
2017-04-27
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.