Nuotr.: Facebook
Nuotr. Facebook

Gedimino Oreliko komandos draugas Bandirmos „Banvit“ komandoje Jordanas Theodore’as tapo FIBA Čempionų lygos naudingiausiu sezono krepšininku.

Šį sezoną pelnomi taškai

46%
79,5
Pelno taškų: 79,5
Taiklumas: 45,9%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 99
Blogiausias pasiekimas: 59
Daugiausia pelno: Jordan Theodore

27-erių metų 183 cm ūgio įžaidėjas šį sezoną vidutiniškai per 32 minutes pelno po 16,2 taško, atlieka po 7,7 rezultatyvaus perdavimo, atkovoja po 3,8 kamuolio, perima po 1,2 kamuolio ir renka po 13,8 naudingumo balo.

Pirmąjį sezoną surengtoje Čempionų lygoje Theodore’o ginama „Banvit“ pateko į finalinį ketvertą, kuriame įveikė pusfinalio barjerą bei prasibrovė į finalą.

Tuo metu geriausiu lygos jaunuoju krepšininku buvo pripažintas kitas „Banvit“ atstovas Furkanas Korkmazas. 19-metis 197 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 24 minutes pelno po 11,1 taško, atkovoja po 4,3 kamuolio, atlieka po 2,1 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 10 naudingumo balų.

Tuo metu į simbolinį Čempionų lygos penketą pateko Theodore’as, Zackas Wrightas iš Monako „Basket“, Melvinas Ejimas iš Venecijos „Umana Reyer“ ir Tenerifės „Iberostar“ žaidėjai Georgiosas Bogris ir Aaronas Doornekampas.

Šiandien 19.15 val. vyksiančiame finale „Banvit“ susikaus su Mariaus Grigonio ginama finalinio ketverto šeimininke Tenerifės „Iberostar“.

Komentarai:
Jawrey
Lbj geras zaidejas puikiai zaide siame turnyre.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-04-30
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.