Buvęs Kauno „Žalgirio“ centras Ianas Vougioukas VTB Vieningosios lygos atkrintamųjų serijoje įsivėlė į konfliktą su Kazanės UNIKS komandos aukštaūgiu.

Graikas trečiojo kėlinio viduryje buvo tyčia grubiai sulaikytas Tatarstano sostinės komandos aukštaūgio Lataviouso Williamso. Po šio epizodo kilo masinis susistumdymas, o Vougioukui į pagalbą greitai atskubėjo komandos draugai Pavelas Korobkovas ir Dimitrijus Chvostovas.

Amerikietis bei graikas konfliktavo ir vėliau, kuomet abiems žaidėjams apsikeitus frazėmis, Williamsas neatlaikė įtampos ir vėl nustūmė Vougiouką. Po šio epizodo abu krepšininkai buvo nubausti nesportinėmis pražangomis.

UNIKS krepšininkai grubų žaidimą parodė ir kiek anksčiau, kai Antonas Ponkrašovas tyčia grubiai sustabdė Tylerio Rochestie reidą.

Antrą ketvirtfinalio serijos susitikimą „Lokomotiv“ laimėjo 92:76. Serijos rezultatas dabar lygus – 1-1.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.