Nuotr.: USA Today - Scanpix
Nuotr. USA Today - Scanpix

Serbijos krepšinio rinktinė artėjančiame Europos čempionate greičiausiai turės verstis be Minesotos „Timberwolves“ komandoje žaidžiančio puolėjo Nemanja Bjelicos.

Šį sezoną pelnomi taškai

47%
105,6
Pelno taškų: 105,6
Taiklumas: 46,7%
Vieta lygoje: 13
Geriausias pasiekimas: 130
Blogiausias pasiekimas: 71
Daugiausia pelno: Karl-Anthony Towns

Skelbiama, kad 29-erių metų 209 cm ūgio krepšininkas vis dar bando atsigauti po kovo 21-ąją dieną atliktos pėdos operacijos, todėl jo dalyvavimas Europos pirmenybėse yra labai mažai tikėtinas.

Antrąjį sezoną NBA sužaidęs Bjelica šį sezoną vidutiniškai per 18 minučių pelnydavo po 6,2 taško, atkovodavo po 3,8 kamuolio ir atlikdavo po 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

Serbas dėl pėdos traumos padėti savo nacionalinei komandai negalėjo ir praėjusią vasarą, kuomet jo gimtosios šalies rinktinė laimėjo olimpinių žaidynių atrankos turnyrą, o Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse užėmė antrąją vietą. 

Pastarąjį kartą Bjelica Serbijos rinktinės garbę gynė 2015 metais, kuomet komanda žaidė Europos čempionate.

Serbijos nacionalinė ekipa grupės varžybas žais Turkijoje. Jos varžovėmis taps šeimininkų, Latvijos, Belgijos, Didžiosios Britanijos ir Rusijos rinktinės.

Komentarai:
djgaffer
Blogos žinios serbams.Tokio universalaus žaidėjo netektis yra rimta problema.Bet jie jau įrodė,kad ir be Bjelicos gali daug pasiekt.Ypač dar kai atsiskleidė Jokičius.Grupėje problemų nebus.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-05-14
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Nemanja Bjelica

Nemanja  Bjelica
Nemanja  Bjelica
MIN: 18.3
PTS: 6.2 (46.89%)
REB: 3.8
AS: 1.22
ST: 0.6
BS: 0.32
TO: 0.91
GM: 65