Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Nuotr. BasketNews.lt/V.Mikaitis

Šį sezoną buksuojanti „Barcelona“ ekipa prieš Ispanijos čempionato atkrintamąsias varžybas tikisi sustiprinti savo sudėtį.

Pasak pranešimų, Ispanijos vicečempionai norėtų pasirašyti sutartį su Lataviousu Williamsu, kurio sezonas Rusijoje jau baigėsi.

Pastaruosius du sezonus Kazanės UNIKS  komandos garbę gynęs amerikietis kartu su ja neseniai krito Vieningosios lygos ketvirtfinalyje.

Williamsas šį sezoną Eurolygoje per rungtynes vidutiniškai rinko po 6,9 taško bei sugriebdavo po 5,1 atšokusio kamuolio.

28 metų 203 cm ūgio krepšininkas prieš atvykdamas į Rusiją atstovavo tokioms komandoms kaip Bilbao „Basket“, Sevilijos „Cajasol“, Bambergo „Brose“ ir Badalonos „Juventut“.

Katalonai atlaisvino vietą sudėtyje naujam žaidėjui prieš kurį laiką atleisdami vidurio puolėją Shane‘ą Lawalį, kuris šį sezoną negali rungtyniauti dėl traumos.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Latavious Williams

Latavious  Williams
Komanda: Kazanės UNIKS
Pozicija: SF
Amžius: 28
Ūgis: 203 cm
Svoris: 88 kg
Gimimo vieta: JAV