Tel Avivo "Maccabi" (Izraelis) puolėjas Maceo Bastonas susitarė su klubo vadovais dėl kontrakto pratęsimo. Pagal susitarimą, 206 cm ūgio amerikietis "Maccabi" ekipoje žais dar du sezonus. Sutarties pasirašyti neskubama, nes 29 metų žaidėjas tikisi sulaukti Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) klubų pasiūlymų.

"Mane tenkina "Maccabi" finansinis pasiūlymas. Visgi pasitaręs su savo agentu nusprendžiau atidėti sutarties pasirašymą, nes keletas ekipų iš JAV pareiškė susidomėjimą manimi", - pasakojo krepšininkas.

"Jau ragavau NBA duonos, tačiau labai trumpai ir man tai buvo nepakankama. Tikiu, kad esu pakankamai pajėgus, kad galėčiau pasirašyti NBA sutartį. Tam aš teikiu pirmenybę", - sakė M.Bastonas.

2002-2003 metų sezone "Maccabi" puolėjas atstovavo "Toronto Raptors" ekipai ir sužaidė 16 rungtynių. Žaidėjas vidutiniškai pelnydavo 2,5 taško ir atkovodavo 1,4 kamuolio per 6,6 minutės.

M.Bastonas teigė, jog susidomėjimą juo reiškia "Los Angeles Clippers", "Portland Trail Blazers" bei kitos Vakarų konferencijos komandos. Krepšininkas teigė, jog jis pasirašytų tik ilgalaikę sutartį, o ne bandytų savo laimę priešsezoninėse stovyklose.

"Turiu keletą draugų, kurie yra panašaus pajėgumo kaip ir aš ir sėkmingai žaidžia NBA. Taigi tikiu, kad kažką parodyti galėčiau ir aš. Visgi jeigu man į NBA patekti nepavyks, būsiu laimingas, tęsdamas žaidimą "Maccabi" klube", - kalbėjo krepšininkas.

Tel Avivo klubas, kuriam atstovauja Šarūnas Jasikevičius, ketina išlaikyti pagrindinę sudėtį. Sutartis su ekipa turi ir lyderiai: Anthony Parkeris - dvejiems, o Nikola Vujčičius - vieneriems metams.
Komentarai:
Saras galetu varyt is tos komandos
2005-03-16
-1
Atsakyti
sita zaideja vertinu dviprasmiskai.jis labai pajegus gindamasis.puolime jis gali pridaryti bedu kai salia turi gerus partnerius ir ne visas demesys skiriamas jam.siaip jo puolimo arsenalas labai jau skurdus,taciau jis tai kompensuoja savo puikiais fiziniais duomenimis
2005-03-16
+3
Atsakyti
kazkaip tik dabar pagalvojau kas bus Maccabiui po 1-2 sezonu .......
2005-03-16
-4
Atsakyti
Verziasi i ta NBA....vel grys po 16 rungtyniu...svajoklis
2005-03-16
-5
Atsakyti
mcadoo: gi buvo anksciau ne karta sakyta, kad saras pranes tik po sezono, ir viskas, kas bus pasakyta sezono metu, bus netiesa...
2005-03-16
-2
Atsakyti
o kaip del Saro
2005-03-16
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.