Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Turkijos krepšinio federacijos prezidentas Hedo Turkoglu išgirdo džiugias naujienas iš dviejų NBA pirmenybėse rungtyniaujančių turkų.

Omer Asik

Omer  Asik
Komanda: New Orleans Pelicans
Pozicija: C
Amžius: 30
Ūgis: 213 cm
Svoris: 116 kg
Gimimo vieta: Bursa, Turkija

Skelbiama, kad Ersanas Ilyasova ir Omeras Ašikas pažadėjo vilkėti Turkijos rinktinės marškinėlius Europos pirmenybėse, kurios vyks būtent jų tėvynėje.

Turkus labiausiai pradžiuginti turėjo teigiamas Ilyasovos atsakymas, kadangi krepšininkas prieš kiek daugiau nei mėnesį buvo išreiškęs abejones dėl žaidimo rinktinėje, mat tam koją pakišti gali naujos komandos paieškos. Vis tik dabar puolėjas davė pažadą, kad kontrakto reikalus jis sutvarkys dar iki rinktinės stovyklos.

Tuo metu Ašikas yra Naujojo Orleano „Pelicans“ narys, tačiau dėl paslaptingos infekcijos, jis šį sezoną sužaidė tik 32 rungtynes ir neteko daug svorio. Tiesa, centras jau baigia atlikti reabilitaciją ir iki pirmosios rinktinės stovyklos tikisi įgyti optimalią sportinę formą.

Turkai kausis D grupėje, kur susitiks su Serbijos, Belgijos, Rusijos, Didžiosios Britanijos ir Latvijos komandomis.

Komentarai:
djgaffer
Pasisekė čia turkams,kad šitie du sutiko žaist.Dėl Ašiko žaidybinės praktikos neaiški situacija,bet vaizdo neturėtų gadinti.Dar jei Kanteris žaistų,išvis jų priekis būtų galingas.Bet gerai ir taip,kaip yra.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-05-31
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.