Majamio „Heat“ komandos vidurio puolėjas Hassanas Whiteside'as sugebėjo gerokai nustebinti savo mamą – Floridos ekipos žvaigždė padovanojo jai namą.

Džiaugsminga šeimos akimirka asmeninėje socialinio tinklo paskyroje pasidalino pats Whiteside'as. Kaip skelbiama, namas, kuris yra Šarlotėje, žaidėjo gimtojoje Šiaurės Karolinoje, turi net šešis miegamuosius.

„Man jis labai patinka, čia yra viskas, ko man gali prireikti. Jo pilnai pakaks visai šeimai. Visos svajonės išsipildo, kai tavo vaikas gali tau padovanoti tai, ko tu per savo gyvenimą negali įsigyti pati. Hassanas visada sakydavo, kad ateis diena, kai jis padovanos man namą. Dabar jis tai padarė. Ačiū, sūnau. Šiandien padarei mane labai laiminga“, – kalbėjo Whiteside'o mama.

Nors pirkinio vertė nėra paskelbta, plačiai Whiteside'o piniginei tai veikiausiai nebuvo didelė našta, mat krepšininkas su „Heat“ yra pasirašęs ketverių metų trukmės ir 98 mln. JAV dolerių vertės kontraktą.

Komentarai:
:S
negras tikras nigga my nigga :D yo check dat ashanti rimz on ma white whipz nig
2017-06-05
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.