Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Nuotr. Fotodiena.lt/Ž.Gedvila

Adamas Hanga 2011-aisiais metais NBA naujokų biržoje buvo pašauktas San Antonijaus „Spurs“ ekipos 59-uoju šaukimu, tačiau prie šios komandos prisijungs tik artėjantį sezoną.

Adam Hanga

Adam  Hanga
Komanda: Vitorijos Baskonia
Pozicija: SF
Amžius: 28
Ūgis: 200 cm
Gimimo vieta: Vengrija

28-erių metų 201 cm ūgio vengro ketverių metų sutartis su Vitorijos „Baskonia“ baigėsi, ir skelbiama, kad krepšininkas yra laukiamas Teksaso valstijos komandoje.

Hanga šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai pelnė po 10,1 taško, atkovojo 4,4 ir perėmė 1,3 kamuolio, atliko 2,4 rezultatyvaus perdavimo bei rinko po 13 naudingumo balų. Krepšininkas išrinktas geriausiai besiginančiu Eurolygos krepšininku.

San Antonijaus komanda šį sezoną iškovojo 61 pergalę bei patyrė 21 pralaimėjimą, o tai buvo antras geriausias rezultatas visoje lygoje.

Ekipa iš atkrintamųjų varžybų pasitraukė Vakarų konferencijos finale, kuriame 0-4 nusileido Oklando „Golden State Warriors“ komandai.

 

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami dvitaškiai

50%
30,3
Pataiko: 30,3
Taiklumas: 50,1%
Vieta lygoje: 12
Geriausias pasiekimas: 46
Blogiausias pasiekimas: 19
Daugiausia pataiko: LaMarcus Aldridge