Nuotr.:

Maksvos CSKA ieško galimos pamainos Milošui Teodosičiui, jei serbas nuspręs persikelti į NBA lygą. Pranešama, kad rusų klubas susidomėjo galimybe įsigyti Stambulo „Daruššafaka“ gynėją Bradą Wanamakerį.

Bradley Wanamaker

Bradley   Wanamaker
Komanda: Stambulo Darussafaka
Pozicija: SG
Amžius: 27
Ūgis: 193 cm
Gimimo vieta: JAV

Amerikietis gali palikti Turkijos ekipą, nes pastaroji artėjantį sezoną nežais Eurolygoje.

Teodosičius šią vasarą taps laisvuoju agentu ir nori išbandyti savo jėgas stipriausioje pasaulio lygoje. Nors CSKA serbui siūlo naują sutartį, tačiau rusai yra pasirengę bet kokiam galimam scenarijui. Be Wanamakerio tarp galimų kandidatų kiek anksčiau buvo minima ispano Sergio Rodriguezo pavardė.

27-erių metų amžiaus 193 cm ūgio Wanamakeris šį sezoną Eurolygoje sužaidė 18 rungtynių, ant parketo vidutiniškai praleido po 30 minučių, pelnė po 12,4 taško, atlikdavo po 6,4 rezultatyvaus perdavimo, atkovodavo 3,8 ir perimdavo 2,1 kamuolio bei surinkdavo po 18,2 naudingumo balų.

Teodosičius savo sprendimą dėl ateities žada paskelbti po VTB lygos finalo, kuriame CSKA susikaus su Maskvos srities „Chimki“.

 

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Bradley Wanamaker

Bradley   Wanamaker
Bradley   Wanamaker
MIN: 33.48
PTS: 16.74 (57.51%)
REB: 3.15
AS: 4.68
ST: 1.5
BS: 0.09
TO: 3
GM: 34