Nuotr.: Sputnik – Scanpix
Nuotr. Sputnik – Scanpix

Georgios Printezis ir toliau lieka ištikimas Pirėjo „Olympiakos“ ekipai. Skelbiama, kad graikas tėvynėje liks dar mažiausiai trims sezonams.

Georgios Printezis

Georgios  Printezis
Georgios  Printezis
MIN: 25.39
PTS: 12.78 (52.19%)
REB: 5.09
AS: 1.03
ST: 0.66
BS: 0.16
TO: 0.69
GM: 32

Puolėjas jau buvo susitikęs su klubo prezidentais ir susitarė dėl naujo kontrakto, kuris galios iki 2020 metų.

„Turėjome šiltą ir draugišką pokalbį. Mes visi supratome, kodėl šį sezoną mums nepavyko laimėti jokio titulo. Man patiko, kaip draugiškai mes kalbėjomės ir dėl ateities sutarėme beveik viską. Man tai suteikė daug džiaugsmo, nes panašu, kad karjerą čia ir baigsiu“, – sakė 32-ejų metų Printezis.

Krepšininku šią vasarą domėjosi ir „Barcelona“, tačiau nuo pat tos akimirkos, kai šie pranešimai pasirodė, buvo aišku, kad Printezis iš „Olympiakos“ praktiškai neišviliojamas.

Šį sezoną graikas Eurolygoje vidutiniškai rinko po 12,8 taško, atkovojo po 5,1 kamuolio bei atliko po rezultatyvų perdavimą.

 

Komentarai:
M
Jankunas 2 :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-15
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.