Nuotr.:

Sugrįžimui į Europos taurę besirengianti Limožo CSP komanda į savo gretas pasikvietė du vietinius krepšininkus. Oficialiai paskelbta, jog klubas pasirašė sutartis su Jeanu-Babtiste Maille'u ir Jeanu-Fredericu Morency.

23-ejų Maille'as pastaruosius dvejus metus žaidė antroje pagal pajėgumą Prancūzijos lygoje, kurioje vidutiniškai pelnydavo po 4,2 taško ir atlikdavo po 3,9 rezultatyvaus perdavimo.

Jis karjeros pradžioje 2008 metais penkis sezonus atstovavo Le Mano „Sarthe Basket“ klubui bei žaidė aukščiausiame divizione, bet paskui persikėlė į antrą lygą ir savojo šanso iš elitinių šalies komandų nesulaukė. 

Tuo metu Morency praėjusį sezoną vilkėjo Nantero 92 marškinėlius ir FIBA Europos taurės turnyre per vienerias rungtynes vidutiniškai ant parketo praleisdavo po 14 minučių, rinkdavo po 4,5 taško ir atkovodavo po 2,7 kamuolio.

Abiem krepšininkams kitąmet tai bus debiutas Eurolygos organizuojamoje Europos taurėje.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.