Nuotr.: Facebook.com
Nuotr. Facebook.com

Kitų metų FIBA Čempionų lygos turnyre ir toliau žais pajėgūs Turkijos klubai. Čempionato organizatoriai oficialiai pranešė, kad kitą sezoną turnyre žais Turkijos vicečempionė Stambulo „Bešiktaš“, Čempionų lygos vicečempionė Bandirmos „Banvit“ ir Izmiro „Pinar Karšiyaka“.

Visos trys šios komandos Čempionų lygoje žaidė ir praėjusį sezoną.

„Bešiktaš“ ir „Pinar Karšiyaka“ tarpusavyje susitiko aštuntfinalyje, kur toliau žengė pastaroji ekipa. Ji savo kelionę baigė ketvirtfinalyje, kur buvo eliminuota Venecijos „Umana Reyer“ komandos.

Tuo metu Gedimino Oreliko atstovaujama „Banvit“ nužygiavo iki pat finalo, kuriame nusileido Mariaus Grigonio ginamai Tenerifės „Iberostar“.

Iš viso kitą sezoną Čempionų lygoje dalyvaus 32 komandos. 24 ekipos iškart turės garantuotas vietas reguliariajame sezone, o likusios aštuonios paaiškės po papildomo atrankos turnyro.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.