Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Šį sezoną nuo San Antonijaus „Spurs“ atkrintamosiose nudegusi Hjustono „Rockets“ vasarą nusiteikusi gerokai patriukšmauti.

Skelbiama, kad norėdamas tapti lankstesnis su finansais, Teksaso valstijos klubas ieško naujų komandų Lou Williamsui, Ryanui Andersonui ir Patrickui Beverley. Šie žaidėjai įtraukti į mainomų krepšininkų sąrašą.

Hjustono komandos siūlomas Beverley jau dabar sulaukė itin didelio susidomėjimo. Skelbiama, kad net dvylika komandų jį norėtų matyti savo gretose, o viena iš jų tikrai yra Jutos „Jazz“, kuri aktyviai dairosi patyrusio įžaidėjo. Solt Leik Sičio klubas jau susisiekė su „Rockets“ vadovais.

Žurnalistas Marcas Steinas skelbia, kad „Rockets“ taikiklyje yra Chrisas Paulas, Blake'as Griffinas, Kyle'as Lowry bei Paulas Millsapas ir tikisi prisivilioti bent vieną iš jų.

Kalbas su Paulo atstovais „Rockets“ pradėjo jau anksčiau, kadangi Los Andželo „Clippers“ gynėjas jau yra pažadėjęs susitikti su Hjustono ekipos vadovais. Tiesa, kovoje dėl Paulo „Rockets“ konkurenciją sudarys tokios komandos kaip „Spurs“, „Nuggets“ ar jį išsaugoti norinti „Clippers“.

Sprendimas ieškoti kitų komandų tokiems svarbiems žaidėjams įrodo, kad „Rockets“ ketinimai stiprintis yra rimti.

Williamsas praėjusį sezoną Hjustone vidutiniškai rinko po 14,9 taško, atkovojo po 3 kamuolius ir atliko po 2,4 rezultatyvaus perdavimo. Tuo metu Beverley per rungtynes vidutiniškai rinko po 9,8 taško, atkovojo po 5,8 kamuolio bei atliko po 4 rezultatyvius perdavimus. Andersonas vidutiniškai pelnė po 13,1 taško ir sugriebė po 4,6 kamuolio.

Maža to, vietos piniginėje norinti atlaisvinti „Rockets“ greičiausiai nepratęs sutarties su Nene Hilario.

Komentarai:
Anonimas
Girdėjau kad hardena išlaikys, tave juo labai domisi. Espn neseniai parase

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-21
+17
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.