Nuotr.: Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

„FIBA Europe“ šeštadienį paskelbė 2019 metų Europos moterų čempionato organizatores. Jomis tapo kaimynė Latvija bei Serbija.

Latvija dviejų grupių varžybas rengs Rygoje, o Serbija – Nišo ir Zrenjanino miestuose. Pastarajai taip pat atiteko teisė rengti finalinį turnyro etapą, kuris vyks Belgrado arenoje.

Europos čempionatas startuos 2019 metų birželį. Lapkritį prasidėsiančio atrankos turnyro burtai bus traukiami liepos 4-ąją Miunchene.

Šiemet Europos moterų čempionatą organizuoja Čekija. 

Komentarai:
Olis
Kažkaip latviai "išsimuša"daugiau visokių čempionatų nei krepšinio šalis Lietuva.Pas juos jau vyko Europos moterų čempionatas,vyrų Euročempo grupės varžybos,dabar vėl moterų grupės varžybos.Jeigu neklystu,tai ir jaunimo keletas čempionatų buvo.Kai tuo tarpu pas mus tik vyrų Europos čempionatas,bei jaunimo čempas su Valančiūno karta.
2017-06-25
+6
Atsakyti
Yra toks miestas Serbijoje Nišas (Ниш), o ne Nisas.
2017-06-24
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.