Nuotr.: albaberlin.de
Nuotr. albaberlin.de

Brandona Daviesą į Kauno „Žalgirį“ išleidusi Monako „Basket“ ekipa nesnaudžia bei į savo gretas kviečia vieną žaidėją po kito.

Brandon Davies

Brandon  Davies
Komanda: Monako Basket
Pozicija: PF
Amžius: 25
Ūgis: 208 cm
Svoris: 109 kg
Gimimo vieta: Filadelfija, JAV

„Žalgirio“ naujoką Prancūzijos klubo priekinėje linijoje pakeis praėjusį sezoną puikiai Europos taurėje rungtyniavęs Elmedinas Kikanovičius.

29 metų 210 cm ūgio bosnis per Europos taurės rungtynes vidutiniškai įmesdavo po 19,6 taško, atkovodavo po 3,8 kamuolio ir atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą.

Negana to, iš Berlyno ALBA komandos, kurioje Kikanovičius žaidė pastaruosius du sezonus, prancūzai perviliojo dar vieną žaidėją – Geraldą Robinsoną.

28 metų 185 cm ūgio įžaidėjas iš JAV papildė ALBA gretas sezono pabaigoje bei Vokietijos čempionate per mačą vidutiniškai rinko po 11 taškų, po 3,8 rezultatyvaus perdavimo ir po 2,3 atkovoto kamuolio.

Pasak pranešimų, Monako klubą taip pat netrukus sustiprins du Italijos čempionato finale besivaržiusios Trento „Dolomiti Energia“ komandos lyderiai – Aaronas Craftas ir Dominique‘as Suttonas.

Pinigais pastaruoju metu besišvaistanti „Basket“ ekipa ateinantį sezoną dalyvaus FIBA Čempionų lygos turnyre, kuriame šiemet nužygiavo iki pusfinalio.

Neseniai pasibaigusiame Prancūzijos čempionate Monako klubas sensacingai krito ketvirtfinalyje, nors reguliariajame sezone užtikrintai užėmė pirmąją vietą.

Komentarai:
nevarkit
biudzetai: ASVEL-7,3 mljn.E,Strabourg-6,7 mljn.E,Monaco-6,6 mljn.E,Le Mans-6,0 mljn. E ir panasiai.
2017-06-25
-2
Atsakyti
...
Emporio 15-16mln eurų biudžetas. Kam komandai, nežaidžiančiai EL gali būti reikalingas toks biudžetas, kas tiek pinigų investuotų į EL nežaidžiantį klubą.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-25
+1
Atsakyti
matulionis
kikanovičius yra super žaidėjas, matomai vaikėsi pinigų, o ne geresnės komandos. kalbančius apie biudžetą galiu patikinti, kad prancūzijos klubai juos turi tikrai didelius. žalgirio lygio biudžetus turi 3-4 lygos komandos, o apie monaką nėra net kalbos - biudžetas didesnis ne tik už žalgirio, bet ir už kitų eurolygos klubų, tokių kaip brose, valensija, malaga, emporio armani ar baskonia
2017-06-25
-2
Atsakyti
djgaffer
Čia primena viskas Monako futbolo komandą,kuri ilgą laiką duobėje buvo,bet per pastaruosius 4 m.rimta jėga.Tai taip pat ir su krepšiniu-stengiasi iškelti į aukštumas,kas jiem neblogai sekasi.Dar kokie keli metai ir gal net EL juos pamatysim.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-25
+1
Atsakyti
Klounai
Jei jau nupirko kikanoviciu, tai zalgiriui tas davies nemazai kainavo reiskias

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-25
+3
Atsakyti
Anonimas
zalgirio biudzetas nera didesnis uz geriausiu prancuzijos komandu,jie buna panasus, arba keliais milijonais prancuzai lenkia zalgiri. Dabar dar atsizvelgus, kad Monacas ypatingai pinigais svaistosi, tai gan garantuotai biudzetas bus didesnis nei Zalgirio.

Zalgiris persiviliojo ju centra ne pinigais, bet galimybe zaisti Eurolygoj ir pasikelti verte. O kodel zalgiris griebe butent Daviesa, o ne si zaideja, tai galbut todel nes zalgiris neziuri tik i statistika, bet i pacio zaidejo tipa, igudzius, fizines galimybes ir visa kita, kurie nulemia, kaip jis tiks komandiniam braizui, ir daviesas pasirode tinkamesnis variantas.
2017-06-25
-2
Atsakyti
...
Tai, kad nėra tie biudžetai panašūs. Žalgirio yra didesnis biudžetas. Todėl ir perviliojom jų žaidėją, o jie turėjo pakeistį jį. Matyt, kad komandos perka ne statistiką (protingos komandos), bet perka perspektyvą, žaidėją, iš kurio gali išaugti žvaigždė, ar bent jau tvirtas starto penketo EL komandos narys.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2017-06-25
Atsakyti
blabla
tai kodel jo zalgiris negalejo paimt??? juk biudzetai panasus turetu but
2017-06-25
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Brandon Davies

Brandon  Davies
Brandon  Davies
MIN: 21.09
PTS: 9.31 (50.68%)
REB: 3.92
AS: 1.38
ST: 1.23
BS: 0.69
TO: 2
GM: 13