Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Niujorko „Knicks“ tęsia Philo Jacksono pamainos paieškas. Atsilaisvinusią klubo prezidento poziciją gali užimti neseniai bedarbiu tapęs Davidas Griffinas.

Šį sezoną metamos baudos

75%
17,9
Pataiko: 17,9
Taiklumas: 75,1%
Vieta lygoje: 16
Geriausias pasiekimas: 32
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: LeBron James

Praėjusią savaitę Griffiną atleido Klivlando „Cavaliers“ ekipa, kurioje amerikietis nuo 2014 metų ėjo generalinio vadybininko pareigas.

JAV sporto žiniasklaidos gigantas ESPN skelbia, kad „Knicks“ turi ilgą kandidatų sąrašą, tačiau Griffinas jame yra ypatingai aukštoje pozicijoje.

„Knicks“ nebeketina vilioti Toronto „Raptors“ prezidento Masai Ujiri. Susidomėjimo klubas nerodo ir ilgamečio Kentukio universiteto stratego Johno Calipari paslaugomis.

Pasak pranešimų, su JAV jaunimo (iki 19 metų) rinktine šiuo metu Egipte viešintis strategas pats susisiekė su „Knicks“ dėl galimybės tapti ekipos prezidentu.

Vis tik Calipari šias kalbas paneigė bei socialiniame tinklalapyje „Twitter“ patikino dar ilgai besidarbuosiantis NCAA pirmenybėse.

Niujorko klubas naujo prezidento ieško po to, kai buvo nuspręsta išsiskirti su Jacksonu, kuriam einant šias pareigas „Knicks“ iškovojo tik 80 pergalių ir patyrė 166 pralaimėjimus.

„Knicks“ jau ketverius metus iš eilės nežaidė atkrintamosiose varžybose.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.