Nuotr.:

Atėnų „Panathinaikos“ komandos lyderis Chrisas Singletonas ruošiasi sugrįžimui į NBA. Amerikietis atvyko į Los Andželą ir ten pradėjo derybas su „Clippers“ klubu.

Tibor Pleiss

Tibor  Pleiss
Tibor  Pleiss
MIN: 17.12
PTS: 7.68 (61.17%)
REB: 4.64
AS: 0.46
ST: 0.18
BS: 1.21
TO: 0.82
GM: 28

27 metų 203 cm ūgio krepšininkas turi galiojantį kontraktą su „Panathinaikos“, todėl Graikijos čempionai jau atmetė 600 tūkst. eurų išpirkos pasiūlymą iš Milano „Emporio Armani“.

Puolėjo sutartyje yra numatyta sąlyga jam išvykti į NBA, todėl Atėnų ekipa kelio užkirsti jo persikėlimui už Atlanto negali.

Karjeros pradžioje, 2011-2014 metais Singletonas vilkėjo Vašingtono „Wizards“ marškinėlius.

Singletoną norėjo įsigyti ir Maskvos CSKA komanda, tačiau suprasdama, kad tai padaryti yra beveik neįmanoma, ji nusprendė taikytis į kitus žaidėjus.

Pasak pranešimų, Vieningosios lygos čempionai veda derybas su Stambulo „Galatasaray“ garbę praėjusį sezoną gynusiu Tiboru Pleissu.

Bambergo „Brose“, Jutos „Jazz“ ir „Barcelona“ ekipose anksčiau žaidęs vidurio puolėjas praėjusį sezoną Eurolygoje per mačą vidutiniškai rinko po 7,7 taško ir po 4,6 atkovoto kamuolio.

Komentarai:
matulionis
per greitai nurašytas tiboras, gerai kad rusai įžvelgia potencialą
2017-07-01
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Chris Singleton

Chris  Singleton
Komanda: Atėnų Panathinaikos
Pozicija: SF, PF
Amžius: 27
Ūgis: 203 cm
Svoris: 104 kg
Gimimo vieta: Džordžija, JAV